Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roksanisko89

MATKA MNIE BIJE RATUNKU

Polecane posty

Gość Roksanisko89

Mam problem z mamą Ona cały czas mnie bije , wyzywa , obraża , bije mnie kablem...O nic, o to że poszła spać wstała a ja nie pozmywałam bo wróciłam z pracy (tylko ja pracuje) Potrafi mnie rzucic na lozko i okladać kablem , wyzywać od najgorszych.Jestem fryzjerką w takie upały jakie mamy muszę chodzić w dlugich spodniach, w dlugich rękawach żeby klienci nie widzieli moich siniakow i krwiakow.Nie wyprowadze się bo nie zarabiam na tyle żeby sie utrzymać.Mam faceta od 8 mies.- czy powinien wiedzieć o tym co sie dzieje u mnie w domu?boje sie ze mnie zostawi... Póki co nie współżyjemy bo boje się mu pokazać nago,czuje wstręt do samej siebie... czuje sie niekochana...Nie mam rodzenstwa. Ojciec stoi po stronie matki , podłapie temat i tez mnie ochrzania, mowi ze jestem nieudacznikiem,ze jestem brzydka. Tydz. temu oddałam jej wypłate (maja kredyt a nie mieli z czego zapłacić) dzisiaj dzieki bogu ze miałam w pracy wczorajszy chlebek bo lodówke mam zamkniętą.Uderzyła mnie w twarz i powiedziała że mam wypier*** na trase skoro nie potrafie sie utrzymać . przepraszam za lakoniczne zdania ale jestem w amoku nie wiem co robić , tym bardziej ze wstydze sie mowic o takich rzeczach:( Nie mam gdzie pójść...

Gość Roksanisko89
błagam pomózcie

Gość xuxuhou
sama piszesz ze ich utrzymujesz to sama sie nie utrzymasz ??? wynajmij pokoj u kolezanki, pogadaj z chlopakiem.

Gość ????????
wyprowadz sie z chlopakiem

Gość Roksanisko89
oni maja zasiłki ja im pomagam , Pracuje w salonie bez podstawy czyli moge wyjsc 300 zł miesiecznie albo 1500 zależnosci od klientów. Mam 30% od głowy. Nie raz jest naprawdę ciężko.

Gość tusek platfusek
ja bym zadzwonil na POLICJE dali by jej lekcje dobrego wychowania

Gość xuxuhou
ja bym porozmawiala z chlopakiem, moze on ci cos poradzi.

Gość Roksanisko89
wstydze sie

Gość xuxuhou
to wstyd zostaw w kieszeni, kiedys i tak sie wyda. a za znecanie powinnas zglosic na policje, a zbierac obdukcje. Jak mozna tluc taka dorosla osobe, nie umiesz sie bronic ?

Gość xuxuhou
nie masz rodziny jakis ciotek babci itp ? wypierrdylaj z takiego domu!

Gość Roksanisko89
Jak mam podnieść rękę na Matkę ? próbuje sie bronic

Gość Ajdzinowik
Ubezwłasnowolnij matke jak sie uda... postaraj sie wysłac matke na leczenie alkoholowe nakazem sądowym spokoj na przynajmniej 2 miesiace a moz na pół roku pomoze

Gość zaraz bede szukacpracy
lepiej bys wyszla jakbys miala dzialalnosc i strzygla po domach. Klientki sie zawsze znajda i zarobek bedziesz miec przewidywalny. W duzym miescie mieszkasz?

Gość zaraz bede szukacpracy
rany, kobietko...masz przeciez fach w ręku. Na początek się rozreklamuj a potem działalność otwierasz, jak nie mialas działlności to płacisz niższy ZUS. w ty. roku jest to 366,63zł juz ze skladka zdrowotną. Tu masz instrukcję::) http://zielonalinia.gov.pl/default.aspx?docId=15162

Gość kebab123123123
kup sobie tarcze albo zaje* jej z piąchy prosto po między oczy słyszałem że to skutkuje.Mam nadzieje że pomogłem a jak coś to możesz jej ręce poobcinać nożem.

to jest strasze.jesteś dorosla z tego co zrozumialam nie pozwol sobie tego robic.Powiedz to swojemu chłopakowi,wyczuj ofpowiedni moment i czas tak żebyście mogli o ty spokojnie porozmawiac najlepiej w miejscu niepublcznym..bo bedziesz cula się nieswojo. Twoja matka nie ma powodu cię bić,a ty niejesteś temu winna! to za pamiętaj poszukaj w sklepach,księgarniach książki susan forward-toksyczni rodzice-spróbuj ją przeczytac i poradzić sobie z tym problemem pamiętaj że sięgnięcie po taką książkę już jest krokem do przeprowadzenia zmiany.!!!!!! Powodzenia. Przykro mi że niemogę ci jeszcze jakś pomóc ,sama mam podobny problem,ale wiem dlatego że ważne jest wsparcie.może znajdziesz je w swoim chłopaku jak nie..to nczy że nie jest dobrym materiałem na partnera.

Gość gość 666

dzwoń po policję

Gość gość

Nienawidzę takich s...ysynów co innym życie niszczą, tak jak moja matka mi i mój ojciec razem z moją siostrunią

Gość gość 666

tak synu bo taka jest rzeczywistość podła