Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ????????

Problem z siostra:(

Polecane posty

Gość ????????

Mam problem z siostrą, starszą o 4 lata. Przyjechałam do niej do U.K. 2 tygodnie temu, chociaż tak naprawdę nigdy nie miałyśmy dobrego kontaktu. Niestety nie miałam wyjścia. Wczoraj mój chłopak i jej poszli na piwo zaraz obok naszej ulicy( ja i moja siostra mieszkamy na tej samej) . Wiedziałam, że moja siostra ma fioła na punkcie tego, że jej facet pije i postanowiłam pójśc po obu ananasów i zaprowadzić mojego przyszłego szwagra prosto pod ich drzwi. Niestety moja siostra nie otworzyła wobec czego my poszliśmy do domu a przyszły szwagier błąkał się gdzieś. Poszłam się wykąpać. W między czasie dzwoiniła moja siostra . Po wyjsciu z kapielu przeczytałam smsa Ty suko, masz zakaz wstepu do mojego domu, nie wpier.... sie w cudze zycie. Nawet nie wiem o co jej tak naprawdę jej chodziło. Zadzwoniła rowniez do mojej matki informujac ja, że rzekomo pije , mama nawet nie dała dojść mi do głosu , bo jak zawsze broniła swojej ukochanej córeczki. Ja tymczasem zastanawiam się, czy moja siostra nie ma nie pokolei w głowie, bo przeciez tak się nie robi. Jestem jej wdzięczna za pomoc tj. za przenocowanie mnie przez 2 dni( to jedyna pomoc jaką otrzymałam od niej w życiu), ale przegięła po całości. Najgorsze jest to, że matka wzięła jak zawsze jej stronę. Mam dość pobytu w tej cholernej Anglii:( Sorry, musiałam się wygadać;)

Gość ????????
ma ktoś też złe relacje z rodzeństwem?

Gość ????????
widzę, że chyba tylko ja tak mam

Gość gosc.0
Ja mam zle relacje z bratem... jest starszy o dwa lata ode mnie... są zawsze wieczne klutnie on klepie wszędzie że rodzice placą mi za studia niawiadomo po co... nie rozumie tego ze jak on studiowal to teżmu placili;/ on jednak tego nie docenil rzucil studia jak byl na 2 roku ;/ tego to nie widzi a mnie to zawsze.. Ciągle jakieś pretensje... a mama oczywiście trzyma jego strone bo to przecież synuś ukochany;/ wszystko co ja powiem to klamstwo ;/

Gość ????????
ja nie rozumiem dlaczego rodzice zawsze 3maja ze starszym rodzenstwem

Gość gosc.0
nie wiem czemu tak jest... ja juz mam go poprostu dosyć