Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szooooooooook

apetyt straszny

Polecane posty

Gość szooooooooook

czy wy tez jecie co godzine dwie bedac w ciazy? bo ja nie moge przestac jesc

Gość szooooooooook
10 minut temu zjadlam 2 cheesburgery a dalej chce mi sie jesc :(

Gdybys jadla zdrowo to po 10min nie chcialoby ci sie jesc a jka wpieprzasz macgowno to sie nie dziw ze od razu po jedzeniu jestes glodna.

Gość szooooooooook
chcialabym jesc zdrowo

Gość cyki cyki
Ja jem co dwie, ale nie żrę i raczej mało. I nie nazwałabym tego strasznym apetytem.

Gość szooooooooook
jamusze miec ochot na to co zjem inaczej nie chce najgorsze jest to ze mdli mnie na mysl o wrzywach i zdrowym jedzeniu

Gość mmniammmm
ja też mam większy apetyt, ale nie obżeram się hamburgerami, bo nie chcę po porodzie wyglądać jak hamburger... nakupiłam różnych owoców, godzinę temu jadłam kolbę kukurydzy, a obecnie gotuję fasolkę szparagową... Jem więcej, ale szukam zdrowszego i mniej tuczącego jedzenia:) Jedynie na śniadanie i obiad sobie nie żałuję;) Ale jasny chleb zamieniłam na ciemny, a na obiad jem dużo surówek...

Gość cyki cyki
Ja jem to, co mi wchodzi. I na pewnym etapie jedynie po fast foodach mnie nie mdliło. Często kupione jedzenie,również zdrowe, po jednym gryzie, czy łyku idzie w odstawkę, bo niestety - okropna zgaga, odbijanie, słabo mi.

Gość mmniammmm
nie musisz jeść samych surowych warzyw, które źle ci się kojarzą... możesz upiec pasztet warzywny, zrobić w piekarniku kotlety z fasoli czy indyka, udusić warzywa i podać np z sosem serowym, zrobić zapiekankę warzywną z makaronem albo cukinię/bakłażana faszerowanego, upiec łososia w w masełku czosnkowym i koperku... Jest tyle możliwości i to naprawdę pysznych możliwości;)

Gość cyki cyki
Taaaa, tylko np. ja nienawidzę gotować (tfu, tfu, tfu).

Gość mmniammmm
hehe ja akurat lubię dlatego dla mnie to nie problem;) A co do zgagi to dziś miałam nawet po jogurcie...:( A na obiad zjadłam żurek i czuję się świetnie, nie wiem od czego to zależy:/

Gość cyki cyki
Ja też nie wiem. Odżywiałam się na długo przed ciążą bardzo zdrowo, a teraz szkoda gadać. Po wypiciu rumianku mnie mdli, a przy czarnej herbacie, której wieki nie piłam, jest ok. Zjadam kawałek ciasta z tłustą masą - ok, a po sucharkach żytnich mnie mdli.