Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Problematyczka91

Fryzura na wesele

Polecane posty

Gość Problematyczka91

Zostalam ostatnio zaproszona przez kumpla na wesele jego brata jako osoba towarzyszaca. Moglybyscie mi doradzic jaka fryzure powinnam sobie zrobic? mam dlugie wlosy do połowy peców. Na co dzien nosze rozpuszczone proste wlosy. Nie chce na pewno zadnych lokow bo mam ciezkie wlosy i nawet po wykozystaniu duzej ilosci lakieru mi sie rozprostuja (mialam tak na studniowce). Pierwszy raz zostalam zaproszona na wesele jako osoba towarzyszaca i chcialabym wypasc dobrze, ntauralnie przede wszytskim, ale moze fajnie by bylo zrobic cos innego z wlosami. Jak wy sie czeszecie na takie okazje? (ostatnio na weselu bylam jakiej 5-6 lat temu, więc jeszcze dinozaury wtedy po świecie biegały ;) proszę Was o poradę.

Gość dfdfsdfsdfs
może kok?:)

Gość Problematyczka91
no cos ty? na pipce?

Gość Problematyczka91
Nie rozumiem czemu praltycznie w kazdym temacie sa podszywy. I to mega żałosne. Jeżeli myslisz, że jesteś fajny/a, bo napisałeś słowo "pipka" to raczej bys sie nie zabił/a skaczac z poziomu swojego IQ. Parter totalny. A może nawet piwnica. Co do tego koka to wlansie myslalam nad czyms takim, ale jest ich tyle, ze nie wiem ktory prezentowałby sie najbardziej dziewczęco i bez zbędnego przesadyzmu.