Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gbsss

Depilacja brwi u kosmetyczki - mam kilka pytań

Polecane posty

Gość gbsss

Ide tam po raz pierwszy :o do tej pory sama sobie robilam ale teraz wolę żeby to ona brwiom nadała ładny kształt,specjalnie "zapuszczałam" przez kilka tygodni więc - trzeba sie umowic na wizyte czy mozna isc z marszu? jesli juz tam bede to mowie tylko depilacja i ona sama wie czy trzeba mowic np ze luk zgiety w polowie itd. ? i czy zaczerwienienie dlugo bedzie sie utrzymywalo? ile minut trwa "zabieg" ?

Gość siostraMierzwa
umów się telefonicznie. przed możesz pogadać z kosmetyczką, że zawsze robiłaś to sama i nie miałas pewności cz nadawałaś dobry kształt... i jak ona to widzi... wyluzuj :)

Gość gbsss
niewinna acz zadziorna napisalam wyzej ze tez reguluje sama ale nie umiem zrobic tego luku... moje sa proste .. ksztalt maja naturalny tylko rzadsze sa.. dzieki za odp :)

Ja się zawsze umawiam.Mówię że henna i wyrwanie,zawsze robi mi kosmetyczka wg.uznania swojego,mi sie podoba.Płacę 10 zł z henną.A u ciebie ile kosztuje

Koniecznie umów sie na okreslony kształt, żebys znowu nie musiała zapuszczać kilka tygodni. Zaczerwienienie utrzymuje się góra 1/2 godziny i tylko przy bardzo wrażliwej skórze.