Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paris Saint Germain

Jak wyrwać mężatkę?

Polecane posty

Gość hjkjhh
widze ze z paryza jestes jak milo ja tez jak ci na imie

Gość Mirelllka
"nie mającym problemów z kobietami" Czytaj: nie mającym kobiety

"Serio? Wiesz, że już ponad rok czasem wchodzę na kafeterie i cały ten czas myślałem, że jesteś kobietą? To ty chyba jesteś strasznie zniewieściały skoro odnosiłem takie wrażenie " To coś słabo wchodzisz na to kafe bo już chyba ze 30 razy pisałem różnym osobom, że jestem facetem :) - urok nick w rodzaju żeńskim ;). Mam nadzieję, że dociera jednak do ciebie, że jesteś ścierwem :) A tak btw, to chyba jesteś słaby w odgadywaniu kto kim jest skoro taką gafę walnąłeś :P

Gość ile masz lat chłopczyku
Uwierz mi, jak mężatka będzie chciała to sama cię wyrwie, nawet nie zauważysz kiedy i jak. Ale jak nie będzie chciała, jeśli nie będzie zainteresowana i jeśli szanuje swojego męża oraz związek z nim, to żadne twoje prężenie ciała ani popisy krav magi nic ci nie pomogą, tylko się ośmieszysz, co więcej - nie tylko ona będzie się z ciebie śmiała, ale i jej mąż.

Gość Paris Saint Germain
aqqku dobrze, że napisałeś/aś całe małżeństwo, a nie całe życie. Bo w dzisiejszych czasach prawie żadne małżeństwo nie doczeka do śmierci małżonków, to już jest przereklamowane. hjkjhh tak jesteś z Paryża? Ja mam na imię Julian.

Gość shhadia
ale czemu mezatke chcesz wyrwac ,bo zakazane smakuje inaczej ????????????

Gość Paris Saint Germain
śoz co ja poradzę, że jesteś taki babski? I sam widzisz, że to prawda skoro już 30 razy musiałeś się tłumaczyć :D I twoje obelgi puszczam koło uszu nie musisz się wysilać.

Gość hjkjhh
fajnie ja mezatka

Gość barbarzyncasss
mezatki akurat nie sa wyzwaniem - latwo daja tylko trzeba zapewnic dyskrecje

Gość Paris Saint Germain
A z której części miasta jesteś?

Gość lolko,
wyrwac laske ? tak jak zawsze pewno od stuleci tak sie dzieje , postawic pare mocnych slodkich drinow byc milym prawic komplementy i juz....:D

"śoz co ja poradzę, że jesteś taki babski? I sam widzisz, że to prawda skoro już 30 razy musiałeś się tłumaczyć" Ooooo... myśli, że czymś takim mi pojedzie :D "I twoje obelgi puszczam koło uszu nie musisz się wysilać. " Ale ja lubię szmaciarzy nazywać po imieniu :). Może do jednego na 1000 to dotrze i zmieni swoje zachowanie :).

Gość hjkjhh
trocadero masz zone czy samotnik

Gość 2636326262
WHO jest bardzo kobiecy, to fakt.

Gość shhadia
masz jakis wyjatkowy urok ze tak sobie wyrywasz mezatki bezkarnie : )

Gość przekonaj się sam
mam nadzieję, że kiedyś się o tym przekonasz jak twoja żona da się wyrwać jakiemuś złamasowi. Ciekawe jak wtedy spojrzysz na ten problem.

Gość Paris Saint Germain
Ja z Boulogne-Billancourt. Teraz jestem sam.

Gość Paris Saint Germain
shhadia tak wierzę, że mam urok :) I lubię kobiety. Wszystkie, nie tylko wolne :)

Gość lolko,
Światowa Organizacja Zdrowia ..... powinienes zmienic nicka na "sumienie kafeterii" masz wysokie mniemanie o sobie a tak w sumie nie znasz zycia lub jestes ograniczony ....zycie nie jest czarno-biale zycie to tysiace nawet miliony odcieni szarosci ...

Gość lolko,
PSG najpozniej po przeczytaniu 2 postow widac jaki z niego dep....

lolko, doskonalę sobie zdaję sprawę, że życie jest niezwykle różnobarwne... problem jednak w tym, że takie gadanie jak Twoje to najzwyklejszy przykład racjonalizowania sobie swoich obrzydliwych i niemoralnych zachowań. Miło sobie powiedzieć - "zdradziłem żonę, no ale w sumie nic się nie stało bo życie nie jest czarno-białe i miałem do tego prawo". Ja na to odpowiem tak - gówno prawda. Jak ktoś intencjonalnie chce się wpierdalać w związki innych ludzi zasługuje tylko aby go zgnoić.

Gość mnmbbmbmb
taa,bo jak facet ma zasady i nie jest moralnym ścierwem to od razu babski :O jeśli prawdziwy "meski" facet musi być poligamicznym ruchaczem i draniem to ja wole tych niemeskich i kobiety poza tym mysle że to prowo. A zwalanie zdrady na nature to mega hipokryzja.Szkoda tylko,że ludzie ta nature niszczą..i jakoś jeśli o inne sprawy chodzii to od niej odchodzą ;] Preferencje seksualne tez jakoś uległy zmianie..skoro takimi naturalistami mamy być to po co depilacja? czemu w takim razie facetów nie podniecają kobiety owłosione jak małpy? przecież to jest naturalne co nie? a jakoś 90% facetów nie lubi jak kobieta nie goli bobra

"Oo widzę, że tu już wszyscy wiedzą, że ten śoz to zniewieściały debil " Obrona poprzez atak... tyle, że wiesz - ja sobie doskonale zdaję sprawę, że nie jestem ani zniewieściały, ani nie jestem debilem... natomiast ty zdajesz sobie równie świetnie sprawę z tego, że jesteś nędznym, pełzającym ścierwem, któremu należy się tylko eksterminacja :).

Prawdziwy facet to kieruje się honorem i zasadami, a byle obszczymur bez zasad kończy marnie.

Gość mnmbbmbmb
poza tym mi tam wstyd by było sie przyznawać do tego,że nie kieruje sie rozumem i głową tylko prymitywnymi instynktami..widac twoją zajebistą inteligencje skoro nie pojmujesz,że są monogamiści z natury.Prawda,to w większości kobiety,ale są i nikt mi nie wmówi że nie bo ja jakoś taka jestem.Dla mnie wiernośc nie jest poświęceniem,nie musze ogladać sie na innych facetów,seks musi być z miłości,inaczej odpada.jeśli ta babka ma podobne podejscie jak ja i mąz jest tym jedynym to masz pecha :D a jesli nie i dalaby sie uwiesc to jest szmatą ale skoro takie cie kręcą..

Gość lolko,
FF- taa widzialy galy , na poczatku babska sie staraja my zreszta tez , po jakims czasie wychodzi szydlo z worka czlowiek otwiera oczy i widzi ze dokonal zlego wyboru i albo szuka albo zyje w beznadzieji jak nasi dziadkowie bo "co powie rodzina i sasiedzi"

Gość mnmbbmbmb
to współczuje że nie udało Ci sie dokonać dobrego wyboru...i że nie wierzysz,że to mozliwe