Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sisleysisi

napisalam tak mojemu ex kochankowi

Polecane posty

Gość sisleysisi

Ostatnio caly czas wypisuje mi smsy, chce sie spotkac.Taki byl z niego chytrus, ze nigdy nigdzie nie zabral nic nie kupil. Napisalam mu "ze mna nie ma juz przygod gratis, chcesz spedzic mily wieczor, to zarezerwuj stolik w dobrej restauracji". nie odpisuje chytrus....

Gość sisleysisi
Tak dwa lata sobie ze mna pogrywal za free, wszystkie pieniazki zonce skladal. Nie ma juz tak dobrze, nie spotykamy sie od ponad pol roku. Widocznie taka ma strasznie ochote na mnie bo od tygodnia mnie przesladuje wiadomosciami, ze chce sie spotkac.

o to wielki błąd. ale nie bede Cie pouczać bo juz nie da sie NIC zrobić. ale z następnym inaczej pogrywaj, od razu niech rzuca kase i nie ma nic za darmo. wiem co mówie, też do tej pory byłam skromna i wystarczały mi spacerki ale faceci są jak psy i sie przyzwyczajają . jak na początku za Ciebie nie buli dużej kasy to pozniej tym bardziej nie bedzie

Gość sisleysisi
Nigdy od niego kasy nie wolalam, bylam z nim dla wlasnej przyjemnosci. Ale potem jak zaczal opowiadac co to do domu nie kupil, co sobie zrobili, co sobie odnowili, zobaczylam zonke, jak odpicowana chodzi a niepracuje. Wiec zbuntowalam sie i rzuclam dziada w cholere. Do mnie to przychodzil jeszcze na kolacje, a sam przez dwa lata mnie na jedna pizze zaprosil:o Jak chce seks to niech sie wyda chociaz na doba kolacje.

Gość 29-latka,.
pewnie sie z a siebie wezmie ;)

Gość sisleysisi
no nie wim, nawet nie odpisuje jak o kolacji napislam, dusigrosz.

Gość sisleysisi
No i tak bedzie, bo choc jest niezly w lozku, to ze mna juz nie ma spotkan za darmo, skonczylo sie.

prawda jest niestety taka że jak ma za darmo to nie doceni kootas a jak musi zapracować to bedzie szanował nawet chocby to była najgorsza locha...

Gość sisleysisi
Wiesz, ze to prawda. Ile ja sie dla niego staralam a nigdy tego nie docenil, nie raz ponizyl, obrazil. 2 lata do mnie przyjezdzal za darmo, nawet na lokum nie musial sie wydac, zeby sie ze mna spotykac. A kase ma, ale nauczyl sie tak, ze na mnie sie nigdy nie tracil. Na zonke cala kase wydaje a ze mna chce seks za darmo, niech mu zonka nauczy sie dobrze robic, bo ja juz sie nie dam wykorzystac.

Gość jestem odpadem człowieczenstwa
też mialam takiego sknerusa... co nie odwoził mnie do domu bo mu było szkoda na bilet 1 zł :O :O :O ale był też inny który kochał szanował i wydawał z 20 zl żeby do mnie przyjechać ;) to podobno jakos psychologicznie sie nawet nazywa taka taktyka że jak sie w coś angażujemy , to chocby bylo to glupie bedziemy chcieli dalej w to brnąc

eskalacja zaangażowania- tak to się nazywa, łatwo się jej poddać. taka jest chyba spaczona natura człowieka ;)

Gość pasjonat emocji
jakie te laski ograniczone umysłowo...Jak mozna być z gościem,który nic oprócz bzykania nie zrobi dla kobiety,przyzwoitości czy poziomu???:( Ruchanie sie z palantami to domena skrajnie głupich ciiipć:P

Gość ale ze mnie palant
sossssssss sosssssss@tlen.pl'; ja to przynajmniej dbam żeby kobieta wypiła zdrowy soczek z lidla a ja tylko wodę mineralną[miejsce zakupu- Biedronka] z bąbelkami fundowałem, pewnie dlatego nawet sms-a nie przysyła a trzeba było w dobrej restauracji zamówić tę"Bombelwaser" :D