Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Venus.

Więź emocjonalna- porozumienie dusz!

Polecane posty

Witajcie, wiem, że to może zabrzmieć dziwnie, ale ja czuje, gdy toś kogo darzę glębokim uczuciem, o mnie mysli, gdy za mną tęskni. Czuje, jak jest szcześliwy.... oraz gdy ma chandrę... nawet gdy nie mamy kontaktu to odczuwam. Czy Wy macie podobnie doświadczenia?

Gość plote 5/10
tak, mamy, tzn. ja mam, ale poniewz nie jestem z ta osoba w kontakcie, i nie mam mozliwosci tego zweryfikowac, to uznaje to za swoje projekcje, i tobie polecam to samo.....

Ja tęsknię bardzo... tak się złożyło... że nie mamy kontaktu.... ale czuje... nadal..... fakt nie moge tego zweryfikować.... czuje np ze niebawem sie znów pojawi kontakt.... z Jego strony.... Ogolnie to.... az sie czasem zastanawiałam czy oby sie nie znamy z nim z poprzednich wcieleń...

czułam...ze na przelomie lipca i sierpnia byl z kimś... już to sie raczej skonczyło... ale wtedy o mnie nie myślał, eraz znow czuje jego mysli coraz intensywniej.

Wiesz...nie sądze że się myle.... zdziwiłabym się.... no ale czas zweryfikuje!

:) Żyje własnym zyciem, nawet juz sie przeprowadzam do innego miasta.... Ale i tak czuje...to co czuje!

w sumie, nie mogłam usnąć0 spałam dzisiaj w dzień. Ale on wlasnie usnął, czuje to :))

Gość plote 5/10
To ze czujesz cos tam, i wydaje ci sie, ze odbierasz to od innej osoby, to tylko wtedy moze byc prawdziwe, jezeli masz mozliwosc zweryfikowania tego, czyli jezeli ta osoba potwierdza ze w tamtym czasie czula sie tak jak ty to odbieralas. W kazdym innym wypadku, musisz traktowac to jako zwykla projekcje. A nie polecam, bo niepotrzebnie sie nakrecasz.

nIE NA KRĘCAM SIE.po prostu to czuje. Jak mialam mozliwosc weryfikacji, wszystko sie potwierdzało.... sami bylismy zaskoczeni....

Gość plote 5/10
ja tez czasm mam wrazenie, ze wiem co sie dzieje w zyciu mojego eks, za ktorym bardzo tesknie a z ktorym nie mam kontaktu. Ale juz nie przypisuje tego zadnym magicznym mocom, tylko taka jest kolej rzeczy. Poniewaz go znam, i wiem w jaki sposob przechodzi pewne sprawy, to do pewnego moementu, wydawalo mi sie ze on teskni, ze mysli itd. I pewnie tak bylo. Ale tak ma kazdy, kto sie rozstal z osoba z ktora byl dlugo zwiazany i ktora kochal. Pozniej, kiedy przestal sie odzywac, zaczelam "czuc" ze kogos ma. Ale tak naprawde, to tylko to podejrzewam, bo minelo juz tyle czasu, a on mnie tak niby strasznie kochal, pisal, pozniej przestal. wiec....wniosek ze ma juz kogos kto zajmuje jego czas i on nie czuje juz potrzeby byc ze mna w kontakcie. Ale to tylko moja projekcja. A wiec, nie. Nie ma porozumienia dusz. Pewne sprawy interpretujemy w okreslony sposob, na podstawie naszych wlasnych zyciowych doswiadczen. Ale musimy pamietac, ze ta druga osoba nie funkcjonuje wedlug naszych schematow myslowych. On zyje swoim zyciem a nam sie tylko moze cos wydawac.....