Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taak to ja :) wiecie kto

Do matek które chwalą się na kaffe że chodzą na fitness.

Polecane posty

Jak długo zamierzacie chodzić na fitness 3 razy w tygodniu po 2h? - do konca zycia, do 80-ki ?. Czy moze powinnyście napisać: "chodziłam na fitness przez 3 tygodnie, ale wysiadłam, i przestałam się wyrabiać z obowiązkami wobec dziecka domu i pracy"?. Jeżeli zaczynacie odpwiedzialną, trudną pracę o 8:00. A kończycie o 17:00, lub często o 19:00(12h). To kiedy chodzicie na 2-godzinny Fitness?. Na 20:00?. I konczycie zajęcia o 22:00 ?. A kolacja, obiad, sprzątanie domu, zakupy, rozmowy z dziećmi bajki na dobranoc?. Skoro konczycie nocny Fitness o 22:00 to w domu jesteście na 23:00. Pranie zmywanie chwila rozmowy z męzem i jest 1:00. O 1:00 spanie i o 6:00 rano budzik?. Śpicie 5h, na wymaganych 9?. Komu w y wciskacie te walki o fitnessie 3 razy w tygodniu i dobrze płatnej pracy ?. Jeszcze dorzucacie tenis, basen, i rower z męzem w sobotę rano. Myślicie że ktoś uwierzy w wasze idiotyczne naiwne wałki?

Gość Wooly
Pomijajac fitness to dlaczego wszystko robisz sama w domu? Maz nie moze ci pomoc ? Nie mowie zeby biegac na zajecia codziennie, ale ja np. codziennie jezdze na rowerze ok. 1,5 godziny ( przed praca, z mezem ). Mysle, ze zbyt duzo na siebie bierzesz i dlatego nie masz czasu dla samej siebie. Sprobuj zorganizowac sobie choc dzien wolnego od domu ( mam na mysli wieczor). Taka odskocznia dobrze ci zrobi. I zeby nie bylo, sama mam 2 dzieci i nie mam juz 20 lat.

Gość dekoldcsx
no i jeszcze maja czas na calodzienne przesiadywanie na kafeterii :D:D:D:D:D:D

Gość siostraMierzwa
Ano matki chodzą na fitness. Sama widuję takie po 30tce, po 40tce, po 50tce. I co w tym złego? Niektóre mają zalecenie od lekarza, by wzmocnić jakieś partie mięśni.. a inne pewnie mają siedzącą pracę i chcą się trochę poruszać.

Gość teeeem
tumanie przeczytaj jeszcze raz i postaraj sie zrozumiec o co chodzi autorce z tym fitnessem

Gość abyla taka, co
pracuje 12h i zapieprza na fitness?musialabym to zobaczyc, bo nie uwierze. jak sie ma dzieci, dom, to po 12 h pracy sie nie chce, i chce sie do dzieci. po 8h-spoko, ale 12 to za duzo.

Gość siostraMierzwa
teeeem tumanie, myślę, że autorka trochę przerysowała... ale może są takie kobiety>? w końcu najpierw dzieci wychowuje szkoła do 16-17, a potem od czego jest instytucja babci? :D

dziewczyny czy macie jeszcze ochotę na seks po takim wysiłku

Gość przecież one uprawiają sex
jak tylko chcą żeby mężuś ich spłodził :o Matki polki wariatki już takie są, nie uznają seksu dla przyjemności tylko dla rozmnażania

Gość abyla taka, co
odezwali sie zajebiscie polacy, do ktorych polki tak ciagnie, ze az nie chce im siez nimi roochac:D umyjcie sie i zadbajcie o siebie, to pogadamy.

siostraMierzwa w końcu najpierw dzieci wychowuje szkoła do 16-17, a potem od czego jest instytucja babci? ////////// już nie pieprz że po 17roku zycia twoje dzieci imbecylko będa całe dnie spędzały u babci a ty sama w domu z męzem będziesz chodziła na fitness. I co to za argumentacja?. Masz 28lat kiedy rodzisz, więc gdy twoje pacholęta będa miały 17lat wówczas ty dobiegniesz (28+17) 45lat. 45letnia baba na fitnessie z kobietami 24-letnimi? - cos mi siie tutaj nie zgadza

Gość sweet home alabama
Egoist, oczywiście, że Ci nie pasuje, bo ona miała na myśli godziny, nie lata

byscie się zdziwiły/li jakie babki przychodzą na fitness. I prawdą jest, że mają figury konkurujące z dwudziestkami.

Gość siostraMierzwa
egoist sam jesteś imbecylem 🖐️ Co to dziecko 17letnie nie umie sobie kanapki zrobić? Kiedy akurat matka jest na fitnessie... żenada:o

Gość Lilly Evangeline**
to jest kwestia dobrej organizacji. Nie trzeba prać codziennie a jeśli sprzątasz regularnie to dziennie zajmuje ci to kilkanaście minut. W dobie zmywarek, suszarek itd. domowe obowiązki to nie jest problem. Jak się chce, to na wszystko starczy czasu🖐️

siostraMierzwa egoist sam jesteś imbecylem Co to dziecko 17letnie nie umie sobie kanapki zrobić? Kiedy akurat matka jest na fitnessie..."""" pusta krowo dziecko17letnie spali się ze wstydu kiedy powie kolegom że matka udaje młódkę i w wieku 45lat trzęsie sadłem na fitnesie.

raczej koledzy takiego siedemnastolatka będę jechać pamięciówki pod jego matkę, jak ja zobaczą po fitnessie.

aczej koledzy takiego siedemnastolatka będę jechać pamięciówki pod jego matkę, jak ja zobaczą po fitnessie.""" pod 45letnie rozstepy? śmiech

Kocham Offermę.

Gość monika_z_pamietnika
egoist a ty cwiczysz codziennie ? :O

Gość tak sobie tlumacz ,.
pendzior byscie się zdziwiły/li jakie babki przychodzą na fitness. I prawdą jest, że mają figury konkurujące z dwudziestkami." Zmyj tapete z mordy takiej starej robiacej sie na mlodkie to cie sie otworza oczy.

Gość czemu akurat fitness
sa inne opcje ;^

Gość prokozielona
egoiste31 czy ty nie mozesz sie wypowiedać w innych topikach tylko o dzieciach, matkach i kupkach ? :O

Gość proekozielona
jem kupe :classic_cool::D

Gość maggie niebawem
pendzior ty sam masz cos z glowa szmaciarzu jebany.

chodze na fitness 2 razy w tygodniu i mam etat i prace w co drugi weekend i dzieci :classic_cool: 🖐️ Tylko nie nazywam się robot "Marysia" Moze dlatego że chodze na fitnes nie czuje się tak spanachana i zmęczona jak autorka tego tematu?:P