Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakies uczulenie

ja sie sprytnie pozbyc obraczki ?

Polecane posty

Gość jakies uczulenie

mam dosc, zona mnie juz tak wkurwia ze zaczynam szukac se kogos na boku. problemem jest obraczka , co sciemnic zonie zeby jej nie nosic. jestem pracownikiem umysłowym i raczej nie przejdzie sciema ze przeszkadza mi jak sypie piach do betoniarki.

Gość jakies uczulenie
z drugiej strony młody chłopiec nie powinien mieć nic przeciw mojej obrączce...

Gość jakies uczulenie
noxelia stara kurwo jak twoja ksiazka ? dalej sie pisze ?? palej sie drukuje ??? zal mi ciebie i tego jebanego sciemniania. po chuj to wogle robicz za miesiac napiszesz ze czemu jeszcze nie wydana ?

Gość ooo!! meilik
możeby upozorować że cię skroiłem..

Gość aha i achhhhh
mój mężus nie nosił od dnia ślubu bo mu "przeszkadzała". Niech ci też zacznie przeszkadzać, palce ci zgrubiały, albo coś. Udaj że cieżko ci schodzi z palca i cieżko wchodzi, że boisz sie że będziesz musiał rozcinac i takie tam. Tylko uważaj, bo żona też może swoją pieprznąc do kąta. Na zawsze.

Gość myślę, że tak
Najlepiej zgubić, albo powiedzieć, że masz uczulenie na złoto. Wielu facetów nie nosi obrączki, zwłaszcza wiele lat po ślubie, jak im się paluchy roztyją i im się nie mieści. Kobieta zazwyczaj idzie do jubilera i poszerza, a facet z ulgą stwierdza, że wreszcie może nie nosić :)

Gość hgdds
ale go przestraszylas, przecież wyraźnie napisał, ze żony ma już dosyć :)

Gość aha i achhhhh
widzisz, z mojego doswiadczenia to jest tak: mówi, że ma dosc, a w momencie jak ona będzie miała dosc, i to na 100% przez jego zachowania, to on ją zacznie szaleńczo kochac. :O