Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obiadekniedzielny

Co zrobić na obiad?

Polecane posty

Gość obiadekniedzielny

Kasa jest,lodowka swieci pustkami,nie daleko alma,i tam sie udam na owe zakupy, ma być szybkie i mało pracochłonne, i dobre:) Dla 1 osoby:)

u mnie robią udka z kurczaka z zieminakami :O ja mięsa nie jem, wiec zamiast tego jem jajko sadzone :classic_cool:

Gość obiadekniedzielny
Hm, myslalam,zeby zrobic kotlecika de volaille, ale nie wiem czy mi sie chce go robic,a zjesc owszem chcialabym:))

Gość zły porucznik.....
dla 1 osoby ???? poszedł bym do knajpy albo zamówi tel dobry obiad

Gość obiadekniedzielny
ooo, własęnie, podsmazone parowki w plasterkach,pomodorki, może mieesko mielone zamiast parówek? Przyprawy kilka wartsw sera i do kiekarnika :D?

Gość obiadekniedzielny
ły porucznik,no ciągnie mnie na pizze do da grasso :D:D:D NIe kuś, a ktoś z Wrocławia nza jakaś fajną knajpkę,któa dowozi jedzonko? I naprawdę dobre jedzonko

Gość zły porucznik.....
polecam dobrą knajpe, miej szacynek dla siebie , dagrasso to nie pizza to zlepek śmieci na sieciowym sztucznym cieście, pizzeria tylko prywatna lub restaurant jakiś, wiesz kluseczki schabik w sosie czerwona kapusta

Gość obiadekniedzielny
heh... nie wiem no, w sumie nie chce mi sie gotowac,brudzic garow dla siebie,ale mam dzika ochote na cos pysznego

Gość pepka26
to zrob sobie spaghetti aglio olio zagotuj wode na makaron, jak sie bedzie gotowal to zrob reszte - na patelnie wlej sporo dobrej oliwy z oliwek, zrumien na niej 2-3 zabki czosnku drobno posiekane i pol papryczki chili posiekanej. do tego dorzuc ugotoany i odcedzony makaron, posyp garscia swiezej natki pietruszki i parmezanem. i gotowe.

Gość obiadekniedzielny
chyba jednak zamowie sobie jedzonko z le gyros :)