Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bebusia

Czy ona miała prawo zadac pytania o seksie 74 latkowi

Polecane posty

Witam Jestem zbulwersowana , a zarazem w kropce. Pokłóciłam się z kuzynką i to dość poważnie. To co ona zrobiła jest nie do przyjęcia. Mianowicie wczoraj odbył się uroczysty obiad z okazji 50lecia pożycia małżeńskiego naszych dziadków. Było nas ok 20osób przy stole zaczynając od córek dziadków po prawnuków. Impreza przebiegała w świetej atmosferze, gdy nagle moja kuzynka ze śmiertelną miną spytała się dziadka czy się kochają jeszcze. Dziadek oczywiście zartem odpowiedział że oczywiście bo by nie wytrzymał z taką czarownica tyle lat ;)Dziadek ma specyficzne poczucie humoru. Nagle ta wypaliła, że nie uczucia jej chodzi, a o seks. Wszyscy zamilkli zrobiło sie drętwo a ona dalej ciagła że jest ciekawa jak ludzie po 70 zaspakajają swoje potrzeby seksualne i czy to jeszce mozliwe czy owe maja. Myślałam że sie udławie. Oczywiście ktos tam wpadł na pomysł żeby zmienic temat ale ta dalej swoje. Czy dziadek jeszcze może. Oż kurcze Na to dziadek zawstydzony pwiedział że maja swoje sposoby, ale babci sie juz znudziło tyle lat Tez to był żart ze strony dziadka Na to moja wspaniała kuzynka rzuciła że jeśli mu staje to babcia może mu robic ustami lub reką skoro ona juz nie ma takich potrzeb albo może wykorzystać swoja trzęsącą sie reke(pocztki parkinsona) Ciotka zaproponowała obejrzeć prezenty Atmosferała nadal żenujaca, ale jakos by to uszło. Babcia cała purpurowa otwierała prezety kieliszeczki łyżeczki i takie tam drobiazgi. Nagle z dumą moja kuzynka podaje swój prezent a tam dwie poduszki Jedna w kształcie penisa dla babci, druga w kształcie pochwy dla dziadka Obie z napiszem Z OKAZJI 50LECIA Wtedy nie wytrzymałam i sie z nia pokłóciłam Dla mnie to było niesmaczne dziakowie w podeszłym wieku, taka uroczystość, schorowani a ta takie zarty.Nie tylko ja byłam oburzona kazdy miał niesmak W tym jest problem że ma byc chresna mojej córki za tydzień Nie wiem co zrobić nada ja prosić o to czy nie. W czasie kłótni wygarnęłysmy sobie wszystkie żale

Gość fddfdfdfdffgfg
dziecku we lbie sie poprzewracalo, do czego to prowadzi ogladanie MTV. Ona na pewno bedzie sie pieprzyc i po 70tce

nie wypada podczas uroczystości rodzinnych w licznym gronie rodzinnym różno pokoleniowym poruszać takie tematy twoja koleżanka może ma zaburzenia psychiczne

Normalnie jest poukładana osoba Juz jest nie nastolatka Ma 24 lata nie wiem co jej odbiło.

Gość KOTECZKAMISECZKAd
dobra jest Moze sama ma braki

Gość bhueshuhd
hahahahahahaha o mój boże

Gość van helsing
co cie skłania dp pisania opowiadań tego typu? upał czy głupota ,a moze jedno i drugie