Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

grzegorz24

Stosunek analny a wytryskiem

Polecane posty

witajcie jestem Świerzy w tych sprawach, otóż do sedna: moja dziewczyna bierze tabl. antykoncepcyjne od roku, czy możemy uprawiać sex analny bez strachu o wpadkę np z dojściem w pupę? Prosiłbym o porady osób kochających się w ten sposób. Słyszałem i czytałem,że można czasami zajść w ciążę np. gdy wypłynie nasienie z pupy do pochwy czy to bardzo prawdopodobne? Dajcie rady dla nowicjusza:)

Gość vero lynn
No, jesteś świeży bo piszesz przez rz. Uważaj bo naprawdę sperma spłynie z doopy do cipki i dziewucha zaskoczy.

sorry za błędy:) no wiem ale jak np by leżała na pleckach i chusteczkę przyłożyła tuż po stosunku ??? Poza tym bierze tabletki antykoncepcyjne...

Spokojnie. Nawet jeżeli nasienie wypłynie z pupy na cipkę, to niemożliwe aby popłynęło "w górę", wgłąb pochwy. Ciąża przez seks analny jest niemożliwa.

Gość kkkkkkkkkkkk
a powiedz mi po co ta twoja laska bierze tabletki? po to jelopie zeby nie zajsc w ciaze chyba wiec jaki ty masz teraz dylemat to ja nie wiem

Gość fcgwvfcgwvf
Idioci uprawiają seks analny,a skretyniali idioci anal uprawiają bez prezerwatywy.

Gość zapytywacz
A czy gdy nie bierze tabletek anty i będzie ruchana w dupkę to może zaciążyć ?

Gość bfvwghfjwedn
zapytywacz no pewnie,ze przy stosunku anlanym bez prezerwatywy i bez tabletek anty.kobieta moze zajsc w ciążę.

Gość czytelnikkk
dlatego gdy muj partner chce mnie podymać bez kondona to ja się na wszelki wypadek nie zgadzam i widzę, że dobrze robię. Jego natomiast dymam bez zabezpieczenia bo wszystkie gumki są dla mnie za duże i spadajom