Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Qurang Medan

jaka ja jestem załamana powiem wam...

Polecane posty

co ja mam robić dalej? Doszłam do wniosku, ze powinnam mieć fikcyjne zatrudnienie. I tak bym się zatrudniła ale cóz... tej firmy już nie ma i tyle :( Co tu robić wiecie? Nigdzie mnie nie chcą, stara jestem. Długi można robić mi powiedzą, a pieniądze? I tyle. Obym już żadnych braci nie spotkała. Ten amazon skreślam - książki muszę mieć i tyle. Do miasta bym chciała iść. Jak? Życie jest straszne. No co ja mogę wymyślić? Załatwili mnie tu wszyscy i tyle. Już 6 lat się dekle nade mną znęcają. Myślałam, ze wygram ten proces. Jeszcze mnie kłamią - nie mają co robić. Choć wiecie - dziś doszłam do wniosku, że trochę logiki i ja czarno na białym wyłożę w tym kuratorium, że ja proces przegrałam i nie dałam rady w szkole bo nie płaciłam na kościół. I to logicznie wytłumaczę , że właściwie poszło o państwo, a zapłaciłam za to moją opinią w pracy. Gdyż nie dawałam na kościół wiecie - bo ja tego nie rozumiem, a wyleciałam z negatywną oceną pracy, zwolnieniem dyscyplinarnym, a rzeczywistość jest brutalna i polega na tym, że Polska to są 2 państwa - kościelne i świeckie i to powinno być rozgraniczone. Ksiądz odprawia mszę - dostaje datek, idzie do szkoły - uczy relii. Sluchajcie gdzie jest jego pierwsza praca - gdzie druga? Co oni robią w tej szkole bo ja tak przegrałam. Ja sobie to jeszcze przemyślę, ale płaciłabym na kościół i gostek nie da mi rady, a nie płaciłam i po mnie. I teraz - ale to nie świadczy o niczym się dowiem. Właśnie świadczy. Bo takie myślenie i moja przegrana świadczy o tym że KK to jest państwo w państwie a co to jest wiara katolicka słuchajcie czy co to jest religia? Opłata? Są to jakieś poglądy. I teraz jak się te RELIGIJNE poglądy tego człowieka mają do jego życia. Ze co - że religia to jest opłata, tak? No wiecie - mnie to do dziś uwłacza. Czyli zbawienie czy brak potępienia wiecznego jest to coś co można sobie zapewnić finansami i tyle. No wiecie - co to jest za myślenie? Greckie się dowiem, że do ust obola wsadzała rodzina. No wiecie... bo ja wyleciałam za to, że byłam anglistką po biologii, a przecież Anglia to świnia i wróg Polski. Ja za to wyleciałam. Bo sam angielski i mi rady w życiu by nie dał, ale wzięłam trochę bioli bo doktorat i mi dał radę. A słuchajcie zero racji. Dlatego ja powinnam być przeproszona i nazat - a pieniądze? Jeszcze mnie okradł z tego co mi sie należy. Dlaczego przeproszona? Bo jego kościółek i nie tylko - całe państwo w którym uczestniczy jedzie sobie na historii Anglii wiele wieków. Dowód. Pan Jezus przyszedł do jednej kobiety i powiedział - powiedz kościołowi, żeby mnie zrobili w Polsce królem. I gdzie jest święto Chrystusa Króla PolskI? Gdzie to jest? Nie ma. Jest Maryji Królowej POLSKI i powinno być Chrystusa Króla Polski i co robi ten kościół? Co on robi? I tyle. Bo Anglia nie pomogła Polsce w 1939 roku i on mnie z pracy wyrzucił. A wcześniej? A Stanisław August Poniatowski? Gdyby nie Anglik to Polski by w ogóle nie było w roku 1939 a i tak wszyscy mieli ich gdzieś - magnaci też - znowu z wojen wszystko, do kitu, olali, miały być interesy - tak miało być, a tu prawo? Jakie prawo - a rolnictwo? I mieli wszystko gdzieś. Gdzie oni byli? I wiecie i tak zero racji i napiszę artykuł gdzie wszystko wyjaśnię dlaczego było jak było i tyle. I on mnie powinien grzecznie przeprosić i ja dyplomowanie powinnam dostac bo nie dosyć wiecie, że zasmoloną biolę wzięłam to jeszcze tak przepadłam bez sensu i tyle. A nie wziełabym powiedzieliby nic mi nie chce się, knuję coś tam i tyle. A ten doktorat kończyłam wtedy to wzięłam bo to bez sensu i tyle :( I TAKI koniec... marny. I ściga mnie, szpieguje, gnoi - zwykle zero :(

Gość zabawy z mężem
zapomniałaś tabletkę wziąć?

Gość Qurange Medane
:(:(

Gość Kiurandż Mejdan

Kościól ma PODATEK WOLNY - cena nie ustalona, ale musi być. Bo czemu ja nie mam zwrotu podatku zza granicy? Przez to. Przez ten proces I ZWOLNIENIE DYSCYPLINARNE. oraz opinię pijaczki? Tak powinno być? I tyle :( I jeszcze pasowało mnie wsadzić do kicia bo po dyscplinarce powinno się siedzieć i tyle. Taka jest opinia. No wiecie to nie moja sprawa, ale bez przesady. Bo co o tym sądzę - bez przesady i tyle :(

Gość mademoiselle Szantrape
o kurwa :O mam nadzieje ,że to nie zarażliwe ... Może nie pij więcej ... AAA WIEM TO TY JESTEŚ TA POYEBABA OWCA?!?!?!

Gość mademoiselle Szantrape
hey boys cock my ass in Saint Tropez.:classic_cool: I'm nasty:classic_cool:

Gość La curange medą