Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupolkibidnee

Tak bardzo szkoda mi PIS-owców :(

Polecane posty

Gość głupolkibidnee

Łudzą się że wygrają wybory :(

Gość Om*_@
Mi za to szkoda wyborców ich konkurencji.Naiwnie wierzą że ta konkurencja ma jakiś konkretny program.:(:(

Gość głupolkibidnee
lepszy brak programu niż zjebany program Pisu :):)

Gość d*_@
Będziesz głosował na partię bez programu. Oddasz na nią głos bo w "gazetach"napisali Ci biedaku że PiS jest be...i dlatego że platforma Ci się "podoba"...jakież to typowe dla przygluPOw. Brawo. Przyszłość Polski jest Świetlana.:)

Gość hahahahahahahhahahah
ja z 4 lata temu głosowałam na PO i był to najgorszy błąd "wyborczy" w moim życiu. mózg mi się wyłączył. co nie oznacza, ze poprę PiS :)

Gość za to z pisem lepsza
Z pisem za to Polska nie ma żadnej przyszłości, bo kaczyński jest zainteresowany wyłącznie rozgrzebywaniem przeszłości. Jeśli tylko nie daj Boże kaczyński dorwałby się do władzy, to aż do wcześniejszych wyborów zajmowałby się jedynie wyjaśnianiem katastrofy smoleńskiej i ośmieszaniem Polski na arenie międzynarodowej. Wtedy dopiero by się zaczęło marnotrawienie publicznych pieniędzy na kolejne komisje śledcze, oraz nadużywanie władzy przez organy ścigania, które znów zaczęłyby usuwać wszystkich zagrażających kaczyńskiemu i mogących powstrzymać go od realizacji jego paranoicznych wizji.

Gość luxorr
Myślisz,że to kto wygra będzie zależeć od Twojego głosu? Myślisz że ta walka istnieje naprawdę. Wierzą w to tylko takie edzie pedzie jak autor topiku albo ta wredna mameja o nicku Garbata Biedronka:)

ja taki pełen współczucia dla Prezesa, taki on bidulek, nie miał kasiory by wpłacić karę na dzieci w Laskach, kot śmiertelnie chory, i szanowna Mamusia , Babcia Narodu, a kabarety , nie będą miały z kogo robic jaj i też podupadną, a gdzie się znajdzie takich idiotów jak Macierewicz, i inni???? No, gdzie taki drugi bulterier w , jak Kurski Jacuś?????