Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość popsiół

Pracownik biurowy-co to za zawod?

Polecane posty

Gość popsiół

Co taki osobnik z tytułem technika pracownika biurowego moze robić? Pytam, bo mam kolezankę (tępą peezdę, co matury nawet nie zdała) która idzie na ten kierunek. Czy to jakieś poważne stanowisko?

Gość asiewasie
wywzyasz kolezanke a jestes na tyle tepa nie wiedzac kto to jest pracownik biurowy ;/ wez sie dziewczyno nie kompromituj ;/ pewnie kolezanka bez matury ma wiecej oleju w glowie niz ty ;/

Gość kłaku ze swetera 25
Technik biurowy to osoba, która umie wysłać faks, zrobić ksero i zamówić pizzę. W urzędzie to się nazywa referent:D

Gość ciekawe pytania
tkzw. biurowe warzywko

Gość popsiół
taaaaak na pewno ma, znam ją trochę i wiem, że ona nawet z zamówieniem pizzy by miała problem :classic_cool:

Gość biurwa z us
Taki zawód, że buszujesz w godzinach pracy po internecie, co jakiś czas wysyłają na jakieś kursy coby umieć uruchomić ponownie komputer wypełnić tabelkę w Excelu lub spławić z gracją interesanta.

Gość kwiatowa Łąka
od wszystkiego i od niczego trzeba by to bardziej uszczegółowic w jakiś konkretny dział np. administracja, bhp, itp

Gość popsiół
kiedyś próbowałam jeździć rowerem, ale jak mi się włosy łonowe wkręciły w łańcuch to z bólu dzwonek odgryzłam

Gość popsiół
tak tak podszywie :classic_cool: no cóż, na jej miejscu to bym się grubo zastanowiła z tym kierunkiem :classic_cool: taki zapłon to tylko ona ma :D biuro jej się marzy :D a angielski dla niej to kosmos. "Be" przeczyta jako "be" a play jako "plaj" a przy people to by sobie jezyk połamała.

Gość popsiół
ja to przynajmniej każdego dnia w samo południe otwieram okno i z wielkim zapałem odgrywam hejnał mariacki wzbudzając niebywały zachwyt wsród przechodniów :classic_cool:

Gość fdgdhh
popsiół pizdo, ty lepiej sie swoja dupą zajmij zebys nie wyladowala na bezrobociu zamiast kolezance dupe obrabiac :o idiotka

Gość popsiół
dobra to nie jest moja kolezanka tylko znajoma :classic_cool: nigdy jej nie trawiłam :O tępa peezda :D:D aha i przypominam, że jest wolność słowa :)

Gość popsiół
odwiedzam też często pobliską zajezdnię autobusową i proszę do tańca kierowców i mechaników :classic_cool:

Gość popsiół
opisałabym tutaj chętnie jej kilka gaf życiowych, ale mi się nie chce :classic_cool: były ich miliony, codziennie jakaś wpadka intelektualna hahaha :classic_cool: już nie wspomnę o ciągłym narzekaniu :classic_cool:

Gość jugo
to się dobrze składa bo nam się nie chce tego czytać :) ale musisz być zakompleksiona... :O

Gość popsiół
wręcz przeciwnie :) jestem atrakcyjna dziewczyną, ale pewnie i tak mi nie uwierzycie szaraczki. Ona za to nie jest tragiczna, ale tez niezbyt ładna :O na dodatek jebie jej z ryja :O:O:O:O