Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajacyyy

Pytanie do Pań-co ważniejsze uroda czy charakter?

Polecane posty

Gość pytajacyyy

Jak to z Wami Panie jest - co tak naprawdę się dla Was bardziej liczy - uroda czy charakter ?? Załóżmy, że jest chlopak - zadbany,, no ale taka bez szału. Oka na czym zawiesić za bardzo nie ma. Równocześnie świetnie się z tym chłopakiem dogadujecie, macie o czym porozmawiać itp. Czy bylibyście w stanie zdecydować się na związek z takim chłopakiem ??

Gość takie pytanie mam
tak!! na litosc, jesli ma poczuci humoru, jest po prostu ciekawy, to facet naprawde nie musi byc moedelem. poznawalam takich modeli i jesli charakter nie teges, to d razu ich sobie darowalam. a jelsi jakis ma fajny charakter, to momentalnie zacynal mi sie z wygladu rwniez podobac. charakter ma moc!

Gość nieródka
co za durne pytanie, oczywiście że tak (jeśli dziewczyna nie jest pustą gęsią)

Gość Piękne i naturalne
Jeżeli bym się z nim dogadywała i świetnie czuła bym się w jego towarzystwie to Tak !

Gość puste mam tylko kieszenie
gęsina ma smak luksusu choć może być wyhodowana na byle czym :classic_cool:

Gość puste mam tylko kieszenie
Ważna jest też umiejętność gotowania :classic_cool:

Gość takie pytanie mam
moim zdaniem charakter. nie wiem jak wam, ale mi nie zdarzylo zakochac sie w kims super przystojnym, ale beznadziejnym z charakteru, naomiast w przecietniaku z fajnym charakterem-tak! to mowi samo za siebie.

Nie mam jakiś wygórowanych oczekiwań co do wyglądu, ale oczywiście musi mnie pociagać fizycznie. Jednak charakter przede wszystkim !

aaaaa nie doczytałem ze to gość pisze. wygląd i charakter to złe kryteria do oceniania przez laski. Nawet gdybyś był brzydki i głupi a miał bańkę na koncie to zawsze wychaczysz jakąś.

Gość Krysia, lat 76
przestańcie robić facetowi nadzieje

Gość kłaku ze swetera 25
Wszystkie jesteście cholernie zakłamane;) Jeśli czyta to jakiś facet i przez Wasze brednie poczuł się lepiej to właśnie macie na sumieniu kolejnego niedojdę, który uwierzył w moc swojego charakteru. Uroda bardzo się liczy i choćbyś chłopie nieba jej uchylił, starał się i oddał najlepszą część siebie samego... i tak z czasem się dowiesz, że nie jesteś tym wymarzonym. Brednie!!!!!!

Gość Nabuchodonozor_84
Zdradzę ci kolego wielką tajemnicę Najważniejszy jest ...... jest..... Portfel

Tylko głupiutkie lecą na urodę i kasę. Facet ma mieć dobry charakter, być zabawny, miły, opiekuńczy itp. Wcale nie musi być piękny. Wolę nieatrakcyjnego dobrego z charakterem niż pięknego kretyna. Zdania swojego nie zmienie i basta.

Gość donald t. guma balonowa
NIE PIERDOLTA... że uroda sie nie liczy :-)

Gość takie pytanie mam
klaku, tak czesto cieodrzucaly? czy co?mowimy o FAJNYM charakterze, a nie po prostu o charakterze, wiadomo, ze musi mnie czyms ujac, z wygladu nie brzydal, ale jelsi np ma kilka kg nadwagi-to nie przeszkadza, jesli ma charzme, czaisz to?

Gość xxxx___
w krótkiej perspektywie - uroda w dłuższej - charakter w jeszcze dłużej - kasa :D

Gość xxxx___
*dłuższej

do @Patrycja@ 90 procent kobiet które olał przystojny facet podziela Twoje poglądy, pozostałe 10 % zdobywa lvl doświadczenia i owija sobie takiego delikwenta wokol palca.