Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajacyyy

Pytanie do Pań-co ważniejsze uroda czy charakter?

Polecane posty

Gość kłaku ze swetera 25
Wszystkie wolicie takiego z dobrym charakterem ;P tylko że jakoś tak dziwnie się składa, że zwykłe poczucie estetyki sprawia, że nie chcemy się wiązać z ludźmi którzy nam nie odpowiadają fizycznie. Przykra prawda, ale prawda. Wiem po sobie i potrafię poznać kiedy dziewczyna robi coś wbrew sobie. Z moją twarzą pakistańskiego hodowcy bydła miałem okazję to sprawdzić... jeśli dziewczyna wmawia sobie, że liczy się dla niech charakter to na wstępie uznaje że rezygnuje z tego co jej się naprawdę podoba i czego pragnie. Uczucia nie na tym polegają, żeby robić coś wbrew sobie. Nie kłamcie tylko bo to ludzi rani.

patrycja, spoko, nie musi Ci byc mnie żal, bo ja swoje już przeżyłam, nie mam już 20 lat i sporo w życiu widziałam. Napisałam prawdę, tak właśnie jest w życiu, chociaż rozumiem, że jak się jest młodym, to ma się pewne ideały.

Gość erteddswss
to zależy od ruchu gałek ocznych, jeżeli gładko przejeżdżasz z jednego punktu na drugi to ok jak przeskakujesz to niestety ale nie masz szans

Gość wertika partika
moja koleżanka ma super przystojniaka , wysoki , wojskowy ,miód z wyglądu ale z charakteru porażka nudny , bez pasji , żałosne poczucie humoru tzn myśli że jest śmieszny i sam smieje sie ze swoich dowcipów , nie ma charyzmy , nie ma nic do powiedzenia przestał mi sie podobać :O ,nie jest interesujący , mdły nudziarz i nie chcaiałabym takiego