Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgfghnhmujkujmh

czy uważacie ze bezpiecznie jest chodzic samemu oglądać mieszkania do wynajecia?

Polecane posty

Gość fgfghnhmujkujmh

?

Gość fgfghnhmujkujmh
pytam powaznie

Gość love longue
A czemu miałoby być to niebezpieczne? ;)

Gość czarna taranula
Zakladam ze jestes kobieta? Jesli ak to nie jest bezpiecznie chodzic samej. Jesli juz musisz to rob to co robia sprzedawcy domow przy pokazywaniu domu klientowi: klient idzie z przodu, agent z tylu, do pomieszczen klient wchodzi pierwszy, zagent za nim i stoi przy drzwiach. W miejsce klienta wpisz sobie wynajmujeacego:). Ja bym sie prawde mowiac troche bala, nie weszlabym pewnie do mieszkania o ktorym wiedzilalabym, ze jest tam wiecej niz jeden facet. Jak to mowia strzezonego.....

Gość xxx___
Ja myślę, że tak. Sama juz parę razy wynajmowałam dla siebie mieszkanie i nigdy nic dziwnego mnie nie spotkało. Co wiecej, powiem Ci, że często chodzę do domów obcych ludzi, udzielam korepetycji i jedynie przez telefon się wcześniej dogaduję. Nigdy mnie nic złego nie spotkało, a mieszkam w dużym mieście. Inna też sprawa, że ja to stara baba jestem :P

Gość gckujhjhjhjh
ty xxx to kusisz los i sie doczekasz:(

Gość xxx___
no cholera, ale coś jeść muszę, a takie korepetycje, to świetny zarobek. Mówiąc stara mam na myśli 27 lat (czyli stara jak na kafeterię :P).

Gość fgfghnhmujkujmh
ja też juz obejrzałam jedno mieszkanie i nic mi sie nie stało, ale na początku troche się bałam, dlatego pytam czy to bezpieczne