Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Calezycietakrobie

Jak juz im zależy to ich odrzucam, dlaczego ?

Polecane posty

Gość louizzeee
Wiem, ze juz pozno, ale moze ktos mi odpisze jutro.. ja jestem w odwrotnej sytuacji, moj przyjaciel (teraz juz kolega) ma taki problem jak wy - wydaje mi sie, ze chcial mnie soba zainteresowac, kiedy mu sie udalo, jakby przestal sie starac. Kiedy ja sobie odpuscilam, zaczal w niezliczonych podtekstach wyznawac swoje uczucia, a kiedy ja je odwzajemnilam, on stwierdzil, ze nie umie z nikim byc, nigdy nie umial. Zapytalam, dlaczego za mna tak gral (w moich oczach okrutnie) - powiedzial, ze kiedy bylam niedpostepna bylo mu latwiej, myslal, ze tego chcial, po czym w rzeczywisctosci to go przytloczylo. Od razu zaznacze, ze nie sa to zadne sciemy czy wymowki z jego strony, bo znam go bardzo dobrze. Czy ktoras z dziewczyn, ktore maja ten problem, moglaby mi napisac czy jest jakikolwiek sens to ciagnac, albo mu pomoc - ale jak to zrobic, skoro on sam nie potrafi? chodzi do psychologa, ma rozne inne problemy ze soba - czy to zawsze wynika z toksycznej rodziny?Jak powinnam sie wobec niego zachowywac, nawet jako kolezanka?

Jako koleżanka zachowuj sie wobec niego jak koleżanka. Bez niczego więcej. Traktuj go normalnie, może z czasem zechce się otworzyc

Gość noikto
Córa szatana do mnie się obrywa od palantów ?

Gość louizzeee
Tak tez myslalam, nie bede walczyc z wiatrakami. Mimo wszystko szkoda, bo bede chciala przeciez kogos poznac predzej czy pozniej i zapomniec o nim, a to jest najlepsza osoba, jaka w zyciu spotkalam, najwartosciowsza..szkoda, ze ktos to naprawde zasluguje na szczescie nie umie go znalezc :( niewazne juz czy ze mna czy bez..

Gość noikto
w którym momencie ?

louizzeee - a ile szans mu dawalas? Zawsze mozna szanse dac ... tylko staraj sie dostrzec, czy one cos daja, czy sie zmienia - bo tak to chyba szkoda tracic zycia, a wiadomo, to moze nie byc jego wina, ale skoro - mimowolnie - zle postepuje, to nie ma sensu.

Gość noikto
chyba nie zrozumiałaś... to ze jesteś dziewicą, domyśliłem.się.. Byłaś molestowana ? Rozmawiałaś z kimś o tym problemie ? Psycholog , seksuolog ?

Gość noikto
To zapewne warto będzie to zrobić. A faceci którzy są wyzwaniem i nie wyskakują od razu kocham Cie(czytaj : jestem cały Twój) i tak będą Cie najbardziej pociągać nie wiem na czym polegało molestowanie i nie dopytuje, Ale w momencie jak Ci się będzie podobał facet, i będzie dochodziło to jakiegoś kontaktu fizycznego a ty będziesz reagować z taką agresją jak na początku 3 strony tego tematu, to warto będzie przemyśleć wizytę u specjalisty.

Gość Hiihgfddh
Uphhhi

Gość polecam........
silny facet tez moze wyznac milosc i znowu klapa

Gość pspsps
O fucksory dziewczyny jak dla mnie jestesci produktem masowej kultury dzisiejszego siwata ( seriali, czasopism etc) wmówiono wam ze musisci mieć łądne ubraia, słodki samochód, nowa komórke i kochac się w jakims facecie. Tak, wmówiono, z tego piszeciecie wnioskuje ze piszecie tylko o sobie mówiąc o związku. Bycia zkims fajnym, kochanie go to mniej wiecej tyle co posiadanie efektownej komórki. Okazuje się jednak ze bycie z kims to nie to samo co „posiadanie czegos i stad te „nie potrfaie z kimś być nie potrafisz bo nie chcesz tak naprawde, nie czujez tego i nie wiesz jeszcze na czym polega bycie z kims. Mam 23 lata i jeszcze nei umiałam się zakochacfaktycznie tragedia. PS uciekam jak się ktos do mnie zbliza co go niechce = normalna odruch, przeciwna reakcja była masochizmem

Gość louizzeee
Mysle, ze ignorujesz wage tego problemu - masz 23 lata i to ze "Nie bylas zakochana" jest normalne, moze nie spotkalas odpowiedniej osoby albo nie jestes gotowa/chetna na zwiazek. Natomiast facet po 30tce, ktory CHCIALBY miec rodzine, nawet dzieci i poznal osobe (mnie) ktora jest jego idealem i bratnia dusza ale mimo to BOI SIE do niej zblizyc - to nie jest normalne. I mysle, ze nie chodzilby do psychologa co tydzien, gdyby uwazal, ze to jest normalne. Nie porownalabym tego do checi posiadanie nowej komorki i pokolenia MTV.

Gość louizzeee
To, ze nie potrafisz sie w kims zakochac nie jest problemem, jesli jest ci z tym dobrze, problem pojawia sie wtedy kiedy ci na kims zalezy i robisz wszystko, zeby go zdobyc, po czym wpadasz w panike i sie wycofujesz.

Gość 1790552468
Czy ktos sie wypowie jeszcze

Gość Dendra
Mialam podobnie, az okazalo sie, ze poprostu nudza mnie "zwykli" standardowi faceci, bo ...mam ciagoty do facetow z jajami. Lubie to napiecie, tesknote, niepewnosc, klotnie, czego facet, ktory dziala w oczekiwany, przewidziany sposob nie rozumie i nie umie mi dac. Ale dziewczyny zeby dowiedziec sie czego chcecie, trzeba probowac, tak poprostu ... dostac te kopniaki samej zostac odrzuconej, pocierpiec i ... dojrzec. Z moja tendencja do impulsywnosci nie wykluczam u siebie jakiego zaburzenia, ale coz, kto jest zdrowy.

Gość upppppppppppp
uppp