Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hggfgfgfd

Problem z byłym.

Polecane posty

Gość hggfgfgfd

W ogromnym skrócie może to głupie.. Przez jakiś rok łączyła mnie dziwna znajomośc z facetem 9 lat starszym. Dokładniej on się mną bawił. Na imprezie jak był pod wpływem % odprowadzał mnie do domu, bajerował itd. Wydzwaniał po nocach. Przespałam się z nim kilka razy, całował itd. Od jego przyjeciela wiem, że na początku coś czuł...Teraz kontakt się urwał. Dawno temu wysłałam mu zAPROSZEnie do znajomych na nk, odrzucił, a później ze mną spał... Teraz jest w zwiazku, podobno sobie wpadł, a z dziewczynę zna od 2 m-ce. Dlatego się domyślam, że n dał na facebooku status w związku, żeby jak wszyscy dowiedzą się, że spodziewa się dziecka ładnie wyglądało. I specjalnie chciałabym mu dać "lubię to" i wysłać zaproszenie na fb. Wiem, że to może i dziecinne, ale jak myślicie zrobić tak?

Gość hggfgfgfd
pewnie to jest chore...ale albo przez to, że jestem sama, a on był ostatnią osobą, która dała mi bliskości, ale strasznie mi go brakuje, chociaż go nigdy nie miałam ;/ i przez to te moje paranoje. Ale chcę zoabczyć, czy dalej tak mną gardzi, że nawet zaproszenia na portalu społ. nie przyjmie ;/ a spał ze mną ;/

Gość PAULIŚKA 1999990
Szczerze? Ja też podobnie zostałam potraktowana... odpuść jak on ma dupe w ciąży to nie ma co. Zrobisz z siebie idiotkę i dziecko które zostało zranione... Nie będzie to wyglądać dobrze. Sraj na to. Zyj swoim życiem a nie cudzym.

Gość to nie jest problem
z byłym... to jest problem z głową:o

Gość hggfgfgfd
Zgadzam się, problem z moją głową, ale to jest starszne, ja jestem w okropnym dołku, nie mogę sobie poradzić z tym wszystkim od jakiegoś roku ;/ nie mogę się uczyć, a mam poprawki, na nich nie mogę się skupić. A to zaproszenie chciałąm wysłać, żeby się przekonać....zbyt mnie do niego ciągnie, ale nie wiem czy wynika to z tego, że jestem sama, czy darzę go faktycznie jakimś uczuciem. Ale w życiu nie rozwaliłabym jego zwiazku, ani nie skrzywidziła dziecka. Tym bardziej, że on musi być bardzo zakochany, bo podobno zmienił swoje życie o 360 stopni, bo ja poznałam go starsznie ze złej strony. ALe też nie mogę sobie ztym poradzić, bo nigdy nie odbyłam z nim szczerej rozmowy ;/

Gość madelainea
Po co będziesz mu wysyłać to zaproszenie?? Zeby co chwilę sprawdzac jego status na fb, albo aktualnosci...?? Nie ma sensu, zacznij zyc swoim zyciem jak juz ktos wczesniej napisał. Jestem do niego przyzwyczajona, bo dał Ci to czego w danej chwili potrzebowałaś. Ciepla toche czułosci a jak sama napisałas mial Cie bardziej za zabawkę. Moze nie byłam nigdy dla nikogo zabawką, chyba, ale tez mam byłego i tez mam go w kontaktach i wiesz jak to ejst u mnie?? Potrafie kilka rzy dziennie wejksc na jego profil,profil jego nowej dziewczyny, brata...sprawdzic czy przypadkiem nic sie nie pojawilo...paranoja. I mam dosc wole go chyba dziecinnie wywalic z kontaktów , zablokować niz codziennie w taki sposob sie meczyc. Dodam ze mamy poprawne kontakty, ale za duz sie wydarzylo i zbyt wiele nas laczyło bym zobojetniala na niego. Daj sobie z nim spokoj.

Gość czy ty jesteś zakochana?
Myśle ze chyba tak ...jesli nie to po co rozdrażniasz? zapomnij i zajmij sie sobą :O

Gość hggfgfgfd
mozliwe, ze jestem zakochana...on mnie starsznie skrzywidzl, raz powiedzial, ze chce ze mna byc, ze od dzis jestesmy razem i nic sie do mnie nie odzywal ;/ A bedac juz z ta dziewczyna, dowalal sie do mnie w knajpie ;/

Gość hggfgfgfd
up

Gość bdh gr
daj sobie lepiej spokoj, nie warto sobie nim zawracac glowy zwykly gnojek. ile on ma lat?

Gość hggfgfgfd
30.

Gość najbardziej mnie ropzierdala
to ze powtarzasz ze spal z tobą :D Ale spal ze mna , spal i CO KURWA Z TEGO SIE PYTAM?:O to ze spal nic nie oznacza. dalas mu dupy, wykorzystal cie i koniec historii:)

Gość niedobrze_mi
O rany, ale masakra, daj sobie spokój dziewczyno, co z tego, że "dowalał sie do Ciebie w knajpie"? Potem się nie odzywał, to świadczy o tym, jak Cię szanuje. Poza tym jest z kimś teraz, ma dziecko - naprawdę nie dociera do Ciebie, że to koniec? Daj mu spokój, szanuj sie.

Gość hggfgfgfd
chyba macie rację.....