Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olaa122

35 dzien cyklu i nie mam okresu

Polecane posty

35 dzien cyklu i nie mam okresu temp z rana 37.2 . Bolą mnie piersi, a tak dokladniej to sutki, bolą mnie też jajniki ale przez chwile a później przestają. Śluzu jest mało. Czy mam się czym niepokoić ???

Gość Na tyle jest
Zrób test a nie się tu pytasz czy masz się martwić.To naprawdę takie trudne dla większości dziewczyn??!! Pujść do apteki kupić i potem zrobić test ciążowy?! Alenie one wszystkie wolą zakładać nowe tego typu tematy.Spóźnia mi się...czy mam się martwić...mam mdłośći...itd.

Gość nanetka90
moze zamiast krytykowac zastanow sie czemu zadala takie pytanie. dziewczyna pewnie chciala wiedziec czy jest SENS kupowac taki test. bo czasami szkoda wydac kase na takie cos jesli nie ma pewnosci czy warto w ogole to robic. do autorki: brazowy sluz nie zapowiada ciazy. po sobie widze ze u mnie zapowiada okres ;) widocznie po prostu Ci sie spoznil. temp spadnie tuz przed okresem.

Gość nanetka90
moj boze...czytalam dwa posty i pomyslilo mi sie ze masz brazowy sluz, moj blad!!!! jesli sluzu jest malo to raczej oznacza dni nieplodne przed okresem. w ciazy sluz bylby raczej bialy jeszcze raz sorki :)

ile trwa u ciebie normalny cykl? masz regularne? czy ostatnio nie chorowalas?

mam nieregularny. najdłuższy trwał 31, ale zazwyczaj okresu dostaje ok 26-29 dniu ostatnio nie przechodziłam żadnej choroby