Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajlowiulowiu aj

dadzą mi lustrzanke na raty przy zarobkach 1900 zł????

Polecane posty

Gość ajlowiulowiu aj

mam 1900 zł zarobków, chciała bym wziąc jakiś dobry aparat na raty, niekoniecznie lustrzankę ale w granicach 1500 zł, jak myślicie, dadzą mi?? jakie dokumenty musiała bym pokazac?????????

Gość ajlowiulowiu aj
to znaczy ja mam rente po zmarłym tacie. Z tej renty opłacam czynsz, prąd, internet, i studia, czy ma znaczenie ile wychodzi mi opłat??? a żadnych kredytów nie mam ani nigdy nie brałam nic na raty

Gość ajlowiulowiu aj
nie wiem też zabardzo o co pytac jak udam się np. do Media Markt a nie chcę zrobic sobie wstydu...

Gość ajlowiulowiu aj
to np. idę do Media Markt albo Sferis, mówię że chciała bym ten aparat na raty, jakie dokumenty są potrzebne??

Renta - zaświadczenie o przyznaniu, ostani odcinek albo wyciąg z konta osobistego. 1700 to sporo, w przypadku zadawania pytań przez pracownika który spyta o twoje opłaty powiedz jak najniższe większa zdolność.

Nie wiem dokładnie jak to jest z rentą po ojcu, czy ona się zalicza do dochodu poczekaj sprawdze.. W sklepie idziesz najpierw do sprzedawcy obsługującego dział aparaty. Wybierasz aparat, on drukuje specjalny dokument z którym idziesz do punktu kredytowego. W media markt nie zawsze wymagają dokumentów w RTV euro AGD też.

Gość ajlowiulowiu aj
aha dzięki:) czyli co mam powiedziec, płacę czynsz i szkołę?? a jak zapyta ile wychodzi za szkołę to mam powiedziec prawdę?? za opłaty mieszkaniowe wychodzi mi ok. 650 - 700 zł. Za studia płacę co miesiąc 380 zł.

Powiedz łączna kwota zobowiązań domowcy wynosi ok. 300 zł (Nie mów więcej oni i tak nie mają możliwości tego sprawdzenia, a jest to tylko kwota poglądowa). Sprawdziłam, zalicza się do zdolności kredytowej. Ale pamiętaj okres kredytowy nie może być dłuższy niż okres na który renta została przyznana. Dokumenty tak jak mówiłam - zaświadczenie o przyznaniu z ZUS, oraz wyciąg z ostatnich min. 6 miesięcy z konta osobistego. :)

Gość ajlowiulowiu aj
300 zł?? a uwierzą w to? :D to moge wydrukowac z banku wyciągi, tak?? nie musze jezdzic do Zusu i prosic zeby mi dawali jakies zaswiadczenia ile mam przyznane tylko wystarczy to druknąc?? Dzięki wielkie:D

Gość ajlowiulowiu aj
serio nie dostała bym przez te opłaty?? masakra, to myślałam że wziąc coś na raty jest duzo latwiejsze

Gość ajlowiulowiu aj
dziękuje ci bardzo za odpowiedz:)

Gość ajlowiulowiu aj
Max Zender czemu?? chcę aparat dla siebie, przeciez zdarza się wiele okazji a taki robi piękne zdjęcia, naucze sie nim obsługiwac;p

Gość Aniaaaaxxx
dzisiaj naprawde bardzo ciężko dostać kredyt. :O