Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniaaaaxxx

Czy coś źle zrobiłam?

Polecane posty

Gość Aniaaaaxxx

Witam, mam problem z naszą Ciotką. Dochodzą do nas głosy że ciągle jak mnie i mamy nas obgaduje. Ciągle wymyśla na nasz temat kolejne głupoty które nas krzywdzą... Mówi m. in że moja matka jest dziwką, ladacznicą. Że ją krzywdzi, wygania itp. Co jest oczywiście nie prawdą. Nie będę już tego tamtu opisywała. Chodzi tu o to że pewnego dnia zostawiłam jak wychodziliśmy z mamą na zakupy dyktafon. Głównie z ciekawości. Mieszkamy z babcią z którą ta owa ciotka została. Nagrało się wszystko wszystkie pierdoły się potwierdziły. I dzisiaj ona ma pretensje z jakiej racji ja tak zrobiłam. Wiem że to strasznie chaotycznie napisałam, przepraszam za błędy ale właśnie przed chwilą ze mną się kłuciła..

Gość hudrytekla
nic zle nie zrobilas. masz dowod. fakt,ze bez jej zgody nie mozna, ale innego wyjscia nie bylo. powiedz pare slow ciotce i zapomnij o sprawie

Ciotka pewnie jest już starsza, trochę jej się nudzi, więc "umila" sobie życie... Daj sobie spokój, przestań może z nią rozmawiać...;)

Gość asaasasdsdsdsd
chyba jestes jakas nienormalna, ludzie ze wsi albo starsi tak maja ze kazdego obgadują, i kazda to dla nich dziwka, wyluzuj idiotko :O i co moze tearz do sadu cchesz z tym isc i wymusic odszkodowanie? do orboty leniu