Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ujlnkfj

współpracownica odbiła mi faceta

Polecane posty

Gość ujlnkfj

Jak w temacie. Jak się teraz zachowywać? Razem pracujemy, widzimy się codziennie, nie sposób uniknąć kontaktu. Ja nie mogę na nią patrzeć. Chciała dzisiaj coś wyjaśniać itd... uciełam to. Najgorsze jest to, że nasza firma jest bardzo mała, zdarza się, że we dwie tylko siedzimy w biurze. Co robić?

Gość o maj god o maj god
facet dal sie odbic, wiec nie obwiniaj tylko jej

Gość szyszynka33
Ja bym na twoim miejscu dała jej do zrozumienia ze zrobiła cos niedopuszczalnego. Moze po dłuzszym czasie złej atmosfery w pracy zrezygnuje z niej albo dostanie jakies nerwicy

Gość jakis tam
Ciesz sie moja droga ze ona Ci w tym pomogla bo taki facet ktory idzie z Twoja kolezanka jest nic nie wart i tylko zmarnowala bys sobie zycie. Moja rada nie pokazuj ze jest Ci z tym zle. Glowa do gory i jeszcze jej zycz wszystkiego dobrego no i oczywiscie usmiech :) Gadaj z nia o wszystkim i niech on to widzi to go chuj strzeli a Ty wyjdziesz z tego z podniesiona glowa.

Gość jakis tam
Co nie Walter White ale biedzie ich nosic :)

Gość ujlnkfj
Wiecie, to jest dobra rada, ale oczywiście jest małe ale. Należymy do tej samej paczki znajomych - często widzimy się i w pracy, i po pracy. Jeśli będę się zgrywać, że wszystko jest ok, to ona zacznie z nim przychodzić na nasze spotkania towarzyskie jakby nigdy nic, a tego już bym nie przeżyła. Myslicie, że mogę jej wprost powiedzieć, że sobie teog nie życzę?