Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama Lilusi

1 rocznica ślubu- wielka klapa :(

Polecane posty

Gość a co jesli?
swoja droga kobiety-matki jakos dziecinnieja.. moze jego to drazni teraz w tobie? choc nic absolutnie nic go nie usprawiedliwia z zachowania wobec dziecka i nic go nie zwalnia... egoista z niego.. musial bnyc taki zawsze albo sie kryl albo teraz poczul sie odstawiony na 2 tor, nie ma sexu itd to on fochuje sie jak zasrany gowniarz

przetestowałam tkai sposób na wygodnickich mężów. Chwalić, chwalić, wychwalać ! za tą przod do tylu założoną pieluchę piać z zachwytu i ciagle wspominać z maślanymi oczkami. Facet uwielbia imponować kobiecie, uwielbia być użyteczny, pomocny, wybawiać ją z kłopotu i takie tam. zachwycaj sie tym jak sprawnie zmienił pieluchę, podziwiaj że bez wprawy zrobił to tak szybko, zapewniaj ze mała badzo była wesoła z tąp ielucha co on zmienil, że chyba ma jaka lepszą technikę, itd. trzeba wymyślać takie sposoby i trochę nafantazjować, ale jak raz zobaczysz efekt, to tez stwierdzisz, że to sie oplaca. on poleci zmieniać pieluchę w podskokach. ciau!

mama Lilusi Twój mąż jest zamkniętym w sobie człowiekiem, wiecznie wszystkim zmęczony, nie wyspany, zirytowany. O związku, czy o planach na przyszłość nie porozmawiasz z nim, będzie to tylko i wyłącznie twój monolog. On się nie nadaje do zakładania rodziny. Ogólnie to skryty i w rozmowie i w uczuciach, nie wylewny. Mogłam bym pisać i pisać

Gość marina :)
teraz to mi ręce opadły....

Ja bym jednak zastanowiła się nad rozwiązaniem chloroform, a potem siatka ogrodowa+ beton i mało uczęszczany akwen :D Tak na wszelki wypadek :D

Gość a co jesli?
Kobro ma racje ... facet chwalony to facet uzyteczny ;)

Gość mama Lilusi
ParwatiSati Twój mąż jest zamkniętym w sobie człowiekiem, wiecznie wszystkim zmęczony, nie wyspany, zirytowany. O związku, czy o planach na przyszłość nie porozmawiasz z nim, będzie to tylko i wyłącznie twój monolog. On się nie nadaje do zakładania rodziny. Ogólnie to skryty i w rozmowie i w uczuciach, nie wylewny. Mogłam bym pisać i pisać Dużo w tym prawdy....ale chyba nie do końca.To fakt, na pewne rzeczy trzeba 2 razy dłużej czekać.

Gość mama Lilusi
Ok, mąż zaraz wraca. Idę z nim porozmawiać

Gość Różdzka Popiołu
Ja myślę, że ci się dziecko rzuciło na głowę. Wszystko co robisz, robisz dla dziecka albo bo dziecko. Zawsze wychodzicie z dzieckiem, śpicie osobno bo dziecko, nie chcesz się kłócić przy dziecku. Nie przesadzasz odrobinę? Wiadomo, dziecko jest ważne, ale jeszcze jesteś ty i twój mąż. A zwłaszcza ty, bo jak ty będziesz nieszczęśliwa to twoja córka też.

Gość edrfgtyhhgsf
uwierz ze Twoj maz wolaby zebys sie zrobila na bostwo i seksownie ubrala i jakis sexik niz podstawiala mu pod nos kawusie z pianka, robila codziennie obiadki, prasowala itd. rozumiem ze trzeba dbac o rodzine ale podnosi mi sie jak kobiety wszystko robia wokol mezow. oni tez maja raczki! a jeszcze bardziej mi sie podnosi gdy czytam ZE ON TEGO NIE DOCENIA

Gość marina :)
zgadzam się z powyższą opinią chyba Ty też musisz się trochę zmienić inaczej Wasze przyszłe rocznice nie będą lepsze

Gość hrwwwwqqr
Frajer i tyle....

Gość ssssssssssssssssssssjjjjjjjjjj
a moze ma kochanke?

Kobiety obchodzą rocznicę tylko po to, żeby mieć kolejny powód do wyżycia się na facecie. Bo jak powszechnie wiadomo mężczyźnie takimi duperelami głowy sobie nie zabijają i dla nich to dzień jak co dzień.

Gość tarapaty
kobiety obchodza rocznice, bo to jest dla nich wazne, malzenstwo jest zwiazkiem dwojga ludzi i oboje musza na siebie zwracac uwage. on musi brac poprawke na to, ze to co on olewa dla niej jest wazne, a ona musi brac poprawke na to, ze on zapomina o rocznicach nie ze złosliwosci.

Gość gość
Eh współczuję, mojej koleżance mąż na rocznicę pokaz fajerwerków zamówił tu http://www.fajerwerkigorzow.pl/ a ja też miałam zwaloną. Nie martw się, faceci tacy są

Gość gość
po 3,5 roku odnawiasz temat..wrzucasz reklamę:(

Gość gość
Też coś o tym wiem, i o fejerwerkach też sie mogę wypowiedziec. To tak jak mój szwagier, żonie zamówił pokaz tu: http://www.pol-expance.pl/

Gość gość
Współczuję i Tobie i sobie i zazdroszczę fajerwerków. Moja znajoma ostatnio od męża dostała biżuterię, a dokładniej taki piękny pierścionek z brylantem: http://diamond-collection.com.pl/. Ech...to dopiero musi być przeżycie co

Gość Facetówjuzniema
Nie tylko Ty masz taki problem. Mój zabrał mnie do restauracji która nie istnieje. Zamknęli ja ,a on nawet nie sprawdził by zarezerwować miejsce. Po rozczarowanie myślałam ,że serce mi pęknie. Chciał zabrać mnie do kawiarni,ale była przepełniona gości ,stwierdził że możemy poczekać pod nią na wolne miejsce