Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmęczona życiem - czas na zmia

CHCE ZNÓW PODOBAC SIĘ CHŁOPAKOWI, SCHUDNĄC, WZIĄC SIĘ ZA SIEBIE ALE JAK

Polecane posty

Mam tego wszystkiego juz dosyc. Jestem z chłopakiem ponad 4 lata. Dotad wszystko było ok. Ale zauważyłam że mój facet już nie zwraca tak na mnie uwagi jak kiedyś:( Nie prawi mi żadnych komplementów, nawet ostatnio kiedy jechaliśmy na imprezę, wyszykowałam się jak nigdy! Bluzka z dekoltem, żakiet, legginsy, szpilki, byłam z siebie naprawdę zadowolona a na co dzień nie ubieram się tak a on nic. Zupełnie nic! Później pytałam czy podobałam mu się to odpowiedział że wyglądałam normalnie! Więc co ja mam zrobic żeby powiedział mi: "kochanie, wyglądasz pięknie"???? Na domiar złego obce dziewczyny idące ulicą potrafi wychwalac, niby na żarty ale ja widzę że coś mu we mnie nie pasuje... Gdybym mu się podobała to by mi to mówił. Tak po za tym to między nami jest ok. Ja już nie wiem co zrobic żeby zwrócic jego uwagę! Poradzcie coś... Od dziś postanowiłam przejsc na diete Dukana, mam do zrzucenia 5 kg. Wszyscy mówią że szczupła jestem a on, też niby w żartach mówi że jestem gruba. Albo nie raz kupię sobie ładny biustonosz, przebieram się przy nim, on zerknie i nic! Ostatnio nawet się trochę skrzywił bo miałam na sobie getry a one są z większym stanem i śmiesznie to wygląda może ale na mój biust już nie zwrócił uwagi! Chcę schudnac, chcę zapuscic włosy, zmienic styl ubioru, zaczac zakladac spódniczki a nie ciągle w jeansach, ale nie wiem jak sie za to zabrac:(

DLACZEGO NIKT NIC NIE PISZE:(

Chcę schudnac, chcę zapuscic włosy, zmienic styl ubioru, zaczac zakladac spódniczki a nie ciągle w jeansach, ale nie wiem jak sie za to zabrac TO TO ZRÓB!!! :)

Gość fghkghkgg
"Bluzka z dekoltem, żakiet, legginsy, szpilki, byłam z siebie naprawdę zadowolona" :/ nic dziwnego, że nie powiedział nic zaskakujacego dziewczyno ile ty masz lat??? ze zakladasz leginsy do szpilek i żakietu, 18? chcesz wygladac kobieco to ubieraj sie kobieco ja sama nosze leginsy ale nie wymagam od faceta by mnie za to komplementował zakladam tez trampki i dlugi t-shirt i biegne na silownie :) nawet jesli schudniesz to i tak w tym stoju bedziesz dla niego wygladac normalnie

ważę 55 kg przy wzroście 160. Moim problemem też jest to że ja nie umiem ubrac się jakoś fajnie:( bo boję się że coś do czegoś nie pasuje itp. Ciągle noszę spodnie tego samego fasonu i bluzki też. Takie bezpieczne ciuchy. Dlatego piszę że chcę zakładac spódniczki ale nie wiem do jakiej bluzki by pasowała np. spódniczka bombka?? Myślę że to dużo zmieni bo on wreszcie zobaczy że potrafię zmienic coś w swoim wyglądzie, odświezyc:(

ale jakieś 2 lata temu też wybieraliśmy sie na dyskotekę, założyłam obcisłe czarne spodnie, fajną bluzkę, szpilki i wtedy zachwycał się mną cały wieczór, a ostatnio też wyglądałam inaczej niż zwykle i nic...

Autorko nie masz się co przejmować wagą bo jest bdb, możesz nosić wszystko :) Najlepiej idź do sklepu z koleżanką i załóż to czego normalnie nie nosisz, kombinuj :)

dzięki wielkie, naprawdę wasze słowa dodają mi otuchy:) podoba mi się taka spódniczka http://www.google.pl/imgres?q=sp%C3%B3dniczka+tulipan&um=1&hl=pl&client=opera&rls=pl&channel=suggest&tbm=isch&tbnid=CyDDKHupseMDQM:&imgrefurl=http://szafa.pl/c5137827-spodniczka-tulipan.html&docid=RQNZRbCbLtSDCM&w=465&h=401&ei=w1xSTqDPNobUsgbxv4zRBg&zoom=1&iact=rc&dur=478&page=4&tbnh=132&tbnw=214&start=71&ndsp=19&ved=1t:429,r:4,s:71&tx=114&ty=67&biw=1347&bih=608 ale nie wiem jaka bluzka do niej pasuje, sweterek i torebka, i czy pasuja baleriny???

czasem chciała bym też miec jakies hobby, miec swoje własne zainteresowania, żebym wciąz była dla faceta intrygująca, tajemnicza, ale w moim małym mieście kompletnie nie wiem czym mogła bym się zając:(

Gość florecittaa
bardzo fajna spodniczka jaki kolor masz wlosów ....

Gość florecittaa
?;)

włosy mam ciemny blond, czy można do tej spódniczki zalozyc biała blzuke gładką i wlozyc do środka??

Gość aaswew
tylko nie baleriny...

Gość florecittaa
zdecydowanie pasuje ta spodniczka do blondynki ... mozesz tylkolepiej jakby kosuzlka byla na ramiaczkach

Gość tyuikoiuyfghj
Drogie PANIE jezeli macie odpowiednia figure do sukienek noscie je!!! TAk malo kobiet nosi sukienki

Gość takie tam duperele
Nawet jak schudniesz 20 kg to facet tego nie zauważy. Po 4 latach jesteście już sobą znudzeni jak stare małżeństwo :( Może i czas na zmiany ale chyba musisz wymienić stary model na nieco świeższy ;)

Gość ldfjpokpfer
a ja mam lepszy pomysl:D kup sobie kwiaty i powiedz ze to od adoratora...jak sie przejmie tzn ze niejest zle:D a jak nie to kopnji chlopa w dupe

Gość fghkghkgg
zrozumialam dokonale! problem w tym, że ona wcale nie wygladala lepiej niz zwykle w tych leginsach i żakiecie wiec nic dziwnego ze facet nic nie zauwazyl

fghkghkgg-----> to napisz mi co mam założyc w takim razie żeby wyglądac olśniewająco i żeby zwrócił uwagę?? Nie mam też góry pieniędzy żeby kupowac sukienki, czy jakies inne ciuchy które załoze tylko raz... dlatego wynalazłam w szafie te rzeczy i założyłam.

Gość ldfjpokpfer
mowie ci kup te kwiaty:D

myślę ze z tymi kwiatami to nie ma sensu bo on jest o mnie zazdrosny, wiem o tym, nawet za bardzo ale zamiast okazac mi że mu się podobam to on nic... ale ale podsunełaś mi pewien pomysł. Chciała bym aby przy nim jakiś facet ze mną flirtował, wtedy może by zobaczył że podobam się facetom??

Gość gość
nie znaczy ze facet juz nie mowi ci komplementow to ze cie nie kocha ja tez nie nosze zadnych sukienek wciagle jeansy i mi to pasuje. Jak mu sie cos nie podoba niech znajdzie sobie inna. Ja nie mam zamiaru zmieniac swojego stylu jak cie kocha to bedzie cie kochal taka jaka jestes.