Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakręcona :P - Ważne!!

Mogę być w ciąży??

Polecane posty

Gość Zakręcona :P - Ważne!!

Nikt mi nie odp na wcześniejsze pytania więc postanowiłam złożyć kolejny post. Może tak mnie ktoś zauważy i doradzi :) Mam pytanie co prawda miesiączki spodziewam się w pt, ale czuję się trochę nieswojo. Normalnie przed okresem pobolewa mnie brzuch, piersi itp, a teraz nic, tylko piersi są trochę wyczulone... Po czytałam trochę na forum i zmierzyłam temp. , wynik to 37,2 , ale to może jakaś infekcja, co o tym myślicie? Po za tym czuję się osłabiona. Czasami zastanawiam się czy nie wykręcić nr do szefowej i nie poprosić o dzień wolny żeby się wyspać( bo na chwile obecną to nawet12h to mało). Strasznie denerwują mnie zapachy, które do tej pory odpowiadały mi bardziej niż inne np.kawa, grapefruity. Dziś mnie dosłownie odrzuciło od moich ulubionych perfum. Strasznie mnie mdli od lubianych przeze mnie zapachów. Powiem szczerze, że trochę po szaleliśmy z narzeczonym w dni płodne, ale sama nie jestem do końca pewna efektów bo, ani razu nie skończył we mnie i żeby jakiekolwiek objawy mieć tak szybko?? Co o tym sądzicie??

Gość tak możesz być121212
moim zdaniem jak najbardziej mozesz być w ciąży, u mnie pierwszym objawem było właśnie nadwrażliwość na zapachy, potem napięcie w piersiach i wzdęcia, ja ultraczuły test robiłam 10 dni po stosunku i bylo widać bardzo bladziutką słaba kreske, to moja trzecia ciąża ( co prawda jedną straciłam) ale objawy zawsze miałam juz przed okresem. jesli kochałaś się przynajmniej dwa razy w jednym dniu to prawdopodobieństwo ciązy jest jeszcze większe bo plemniki mogły przeżyć a napewno troche zostało w "penisie" po pierwszym wytrysku:)

Gość joweg
ja chcialabym byc w ciazy , ciesz sie :) a tak to czekam na probe in vitro.... oby sie udalo