Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blablabla22blablabla

Kłopot z koleżanką

Polecane posty

Gość blablabla22blablabla

Cześć, mam pewien kłopot i potrzebuję jakieś obiektywnej opinii osoby trzeciej :) Mam koleżankę która ma od czterech lat chłopaka. Często się kłócą, on jest hmm ze wsi i ona często się z tego nabijała. Jakieś dwa tygodnie temu pokłócili się bo on jej powiedział że spotyka się z inną, i nawet opowiadał jej że sie z inną całował, a mówi jej dopiero teraz o tym, bo nie wiedział czy tamta będzie go traktować na serio. I zerwał z nią. I wtedy ona zaczęła płakać, tęsknić, mimo że się wiele razy zarzekała że jej się on nie podoba fizycznie a jest z nim tylko dlatego żeby nie być sama. I najgłupsze jest to że ON, po tym jak z nią zerwał, zaczął pisać do niej o tej INNEJ, że sie z nią nie dogaduje i podobne bzdury.. i ona go jak zwykle wysłuchuje i obawiam się że znowu są razem. Nie wiem jak mam jej wytłumaczyć, że skoro ją w pewnym sensie zdradził, może zrobić to ponownie, jak ich relacje się zacieśnią... a dla mnie ON nie jest facetem, tylko jakąś dupą wołową, palantem skończonym.. :/

Gość nie wtrącaj się bo sie pogodzą
a ty zostaniesz najgorszym wrogiem!

Gość no wlasnie od wiekow
Oj dzieci, dzieci.... niedlugo szkola sie zaczyna... tam moze zablysnijcie swoja inteligencja i zdolnosciami :P