Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ech masakra

Czy zerkacie na inne kobiety?

Polecane posty

Gość ech masakra

Mam wrażenie, że idąc z moim facetem, on patrzy się na każdą kobietę;| Nie gapi się, ale spogląda. Tak mnie to denerwuje!! Doporwadza do obłędu, bo nie rozumiem po co jeśli mnie ma. Tym bardziej, że mówi mi, że jestem taka piękna, mądra, cudowna i bardzo mnie kocha. To po jakiego spogląda na inne kobiety? Nie wytrzymam!

Gość dsdsdsddfdffd
a jak dlugo jestescie razem i czy uprawiacie sex? planujecie slub?

Faceci są wzrokowcami:p ja z moim facetem razem spoglądamy na inne laski:) czasem sobie rozmawiamy na temat wyglądu, itp. mnie zazdrość nie zżera... widocznie masz niską samoocenę

Gość ech masakra
prawie rok, uprawiamy seks i planujemy slub a co to ma do tego;D

Gość duzo ma do tego....
od razu widac jaki ejst jego poziom skoro musi sie ruchac bez slubu...

Gość ech masakra
ja jak ide i widze ze idzie jakis gosc to nawet nie patrze do niego tylko przed siebie

Gość terek
czyli jak to kobiety sobie wyobrażają, mam klapki na oczy założyć i z białą laską się poruszać ?

Gość Bumsi
Mnie tez drazni gdy moj facet zerka na inne kobiety lub ja tylko sobie wkrecam ze zerka bo twierdzi ze nie. Ja oczywiscie sama slinie sie na przystojniakow i nawet komentuje ich walory heh

To jakaś chorobliwa zazdrość. A co Ci korona z głowy spadnie jak facet spojrzy na inną? Ja też spoglądam czasem na innych facetów, ale z totalna obojetnością, czasem z zaciekawienim najwyżej, ale żadne flirty mi nie w głowie. Jak dasz mu po sobie poznac, że Ci sie to niepodoba to może sie poczuc osaczony i tym bardziej bedzie chciał sie wyrwać. No chyba, że masz powody byc zazdrosna, ale z Twojego postu nic takiego nie wynika.