Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadrosnica mala25

Niektore dziewczyny sa jak laleczki. Bez trudu wygladaja pieknie!!!!

Polecane posty

Gość zadrosnica mala25

Mam kolezanke lat 25. Pojdzie na plaze ,nalozy na cialo olejek z faktorem 6 i po tygodniu wyglada jak seksbomba. Zero przebarwien, piekne opalone cialo. Ja blada, piegowata, wiecznie jakies pieprzyki wyskakuja. naloze buty na 5 cm obcasie, od razu odciski .Ona nalozy szpile za 50 zl ze sztucznego materialu na 12 cm obcasie, stopy nieskazitlene, piekne, bez odciskow. Ona pomaluje sie podkladem za 12 zl, tusz na rzesy za 20 zl, cera jak z obrazka, rzesy jak firanki ja tusz za 70 zl i wygladam jak bladz.....potem kupuje tusz za 20 zl taki jak ona ma i tez wygladam jak bladz. Ona ulozy wlosy 20 cm na szczotke z rana i do wieczora ma puszyste lsniace wlosy, mi po godzinie stoja na wszystkie strony i tak wymieniac i wymieniac na dodatek pali fajki i ma zeby jak wybielone a ja nie pale i mam zoltawe zazdroszcze takim dziewczynom

Gość zadrosnica mala25
Ona ulozy wlosy 20 cm mialo byc 20 min :P

Gość ani razu, a ty?
wiem, też zazdroszczę takim dziewczynom, zwłaszcza z tymi butami, mi zawsze robią się odciski lub pęcherze, nawet w płaskich sandałach, ma bardzo delikatne ciało i też jestem ruda i piegowata, może tylko my, rude tak mamy? ;0

Gość zadrosnica mala25
podoba mi sie 20 cm u faceta:p

Gość tego lata
Wiecie, z tymi butami to różnie bywa. Ja zawsze na obcasach w pracy, ale takich na grubszym obcasie. Miało być stabilniej ale było nie wygodnie. Kupiłam teraz takie z obcasem niedość ze prawie szpilka to jeszcze ok 10cm i jestem w szoku. Buty nie były drogie a są wygodne i cały dzień w nich śmigam :D To chyba zależy co komu pasuje.

Gość ciałociało
Moja koleżanka ma tak samo z butami.Kupi jakieś tanie bardzo wysokie szpilki i śmiga bez odcisków i odparzeń.Ja kupię ze skóry z umiarkowanym obcasem i zawsze gdzieś mam otarcia naskórka, odcisk, albo po godzinie już nie mogę w nich wytrzymać:(((. Do tego jest brunetką i rano wygląda jak czlowiek a ja jestem blondynką i bez umalowanych oczu to czuję się "łyso". Takie życie....

Gość radzio z mokotowa 30 i pol
ja mam tak samo! mój kolega jak chce srać to idzie do kibla i ciach, szast prast, 2 razy piernie i po kłopocie, ja cisnę trapeza z pół godziny on szcza jak z hydrantu, jak cisnę po kropli jak mokra skarpeta on ma penisa 28 cm i twardego, jak sie go ledwo dotknie napletka - główka łatwo się odsłania, u mnie stuleja jak stąd do władywostoku. eh, dziewczyny, rozumiem was doskonale

Gość Nadiaaa21.
o fuck omg hahah

Gość Nadiaaa21.
radzio esta numero uno !!!!:-D

Gość zielsko?.
radzio :D

Gość Ylka
radzio, dzięki za poprawę humoru :D