Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malgo_91_

Związek z wyznawcą Islamu...

Polecane posty

Gość Malgo_91_

Oboje jeszcze studiujemy, zostało nam po 3 lata. Różnica wieku to tylko dwa lata (ja 20, on 22) ale właściwie to jest nie zauważalne. Dużo rozmawiamy o wspólnej przyszłości, o założeniu rodziny itp. Na razie jest to trochę na wesoło, bo wiemy, że na to za wcześnie. Chcielibyśmy mieszkać gdzieś za granicą, gdzie żadne z nas nie będzie ograniczane, ale jak dla niego to Polska też jest dobrym wyjściem. Sprawę religii od początku postawiliśmy jasno, zostaniemy przy swoich religiach. Akceptujemy je nawzajem i codziennie dowiadujemy się czegoś nowego. Tak więc różnic zarówno kulturowych jak i religijnych jest dużo, ale jak na razie nie stanowią one problemów. Znamy się już ponad pół roku. Poznaliśmy się przez internet, szukałam po prostu kogoś do rozmowy, tak wpadłam na niego.. Tak też zaczęły się godzinne rozmowy. Po 2 miesiącach on poczuł coś więcej i tym samym ośmielił mnie do miłości. W maju postanowiliśmy być razem ale przyznam kryliśmy się z tym, nie wiedząc jak zareagują nasze rodziny. Pod koniec lipca było nasze pierwsze spotkanie. Można powiedzieć, że rozstrzygające Oczywiście jego powrót do Turcji ciągnął za sobą dużo tęsknoty i łez. Parę dni temu skończyło się nasze drugie spotkanie i jestem bardzo szczęśliwa. Tym postem chciałam pokazać, ze jednak może taki związek się udać, bo widzę tu same czarnowidztwo!!!

Gość Transs Fatt
Ciesze sie bardzo z twojego szczescia!!!!!!!!!!!!!!!

Gość donaldtuskmatoł
To gratuluję, jeden porządny ciapaty...

Gość wspolczuje ci tez raz
a nie pomyslalas,ze zawsze jest pieknie i kazda mowi ze na poczatku obiecal jej nie wiadomo co :o

Poszukaj statystyk takich związków, jest miło na początku i owszem a potem sprzeda cię do haremu. Uważaj na siebie. Powodzenia :]

Gość Malgo_91_
jakby coś było nie tak, to już by wyszło! przestańcie !

Gość wspolczuje ci tez raz
jestes glupia,mowimy ci ze wszystko wychodzi po slubie :o

Gość Malgo_91_
ta :) pewnie tego mi życzysz?

Gość nevlon
Malgo_91_ ..jeszcze dluga droga przez toba!...co do twojej religi , to on pewnie nic nie ma, a co bedzie jak pojawia sie dzieci?...czy jestes w stanie zaakceptowac, ze one beda wyznawcami islamu?...nie kazdy muzulmanin zgadzan sie na wychowanie dzieci w obydwu religiach...a wiem to z autopsji...jestem juz dlugo zona muzulmanina...

Gość fioltetowa
wiele tak mówiło, życie pokaże

Gość Malgo_91_
mi się uda! a dzieci będą w Islamie! ta religia sie rozwija, to przyszłość.