Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość isana nagellack

czy waszym zdaniem taki związek ma szanse przetrwania?

Polecane posty

Gość isana nagellack

pracuję w firmie, która ma kilka oddziałów. poznałam pewnego mężczyznę w innym oddziale i od razu między nami zaiskrzyło. spotykamy się, dużo rozmawiamy, świetnie rozumiemy. po prostu zaczyna coś się między nami dziać i coraz cięzej nam bez siebie wytrzymać. tylko czy taki związek ma szanse przetrwania? pracujemy w jednej firmie przeciez

Gość fioltetowa
of cours ze tak

Gość isana nagellack
wiecie, nie chcę sobie psuć opinii, mam tam dobre stanowisko. boję się, że rozniesie się, że sie spotykamy itp a później będzie klapa i zostanie wstyd

Gość janusz z bydgoszczyy_
nie ma bo gosciu nie wytrzyma z toba, kto by wytrzymal zresztą

Gość isana nagellack
dzięki janusz, ciekawe na jakiej podstawie wyciągasz takie wnioski kingusia, owszem kocham. wszystko jest w takim ukryciu, zaczyna mnie męczyć to ukrywanie, jego jeszcze bardziej. tylko czy to wypada? czy wypada skoro razem pracujemy?

Gość isana nagellack
kjojicek dlaczego tak uwazasz?

Gość janusz z bydgoszczyy_
jestes babiszonem wystarczy by miec podjerzenia o najgorsze ja nie spotkalem jeszcze zeby kobieta byla godnym czlowiekem . same pokurcze. juz nie istnieją dla mnie zadne ty tez

ponieważ nie chciałabym być z kimś kto chce ukrywać związek ze mną, najwidoczniej nie jest dla Ciebie na tyle ważny, żeby to oznajmić całemu światu,a jeśli chcesz być szczęśliwa musisz się zdecydować co jest dla Ciebie ważniejsze... nie warto bać się ludzi i ich opinii.

Gość isana nagellack
kjojicek, my nie ukrywamy sie tak doslownie, tylko nikomu w pracy nie powiedzielismy o nas. tak poza tym wszedzie chodzimy razem, publicznie sie pokazujemy ale dosyc mam mowienia o nim w firmie jak o zwyklym znajomym z pracy, chcialabym, zeby wszyscy mieli swiadomosc, ze jestesmy razem. oczywiscie nie chcemy sie jakos afiszowac itp. boje sie tylko ze spotkamy sie z pogardą, plotkami i niechęcią

nie rozumiem ludzi, którzy swoje szczęście świadomie oddają w ręce innych, jeśli jesteście pewni uczucia związek przetrwa, jeśli nie to będziesz wiedziała, że tracisz przy nim czas