Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akacja 64

okrągłe ulotki

Polecane posty

Gość akacja 64

Witam Mam pytanie, czy spotkały się Panie z okrągłymi ulotkami? Zastanawiam się, czy wszystkie ulotki muszą być prostokątne. Czy nie zainteresowałoby Was coś innego - ciekawie zaprojektowana okrągła ulotka... Mam firmę i poszukuję nowych, ciekawych pomysłów na marketing. Bardzo intersuje mnie ten problem. Załóżmy, że szukacie firmy projektującej ogrody... w skrzynce pocztowej trafiacie na 4 ulotki - 3 prostokątne a jedną okrągłą. Każda firma proponuje bardzo podobne usługi i w prawie takiej samej cenie. Ulotki są łądne, kolorowe i konkretne... czy nie zaciekawi Was ta okrągła -dla samej inności i innowacyjności. Proszę o pomoc i opinie. Pozdrawiam

Gość akacja 64
Kurcze, chyba źle zatytułowałam... Czy ktoś tu w ogóle zajrzy...

Gość taka jedna mało sprytna
tak, to dobry pomysł

Gość czesto spotykam okragle ulotki
najczesciej chyba pizzerie wieszaja mi je na drzwiach, te jak i te prostokatne to taki sam syf dla mnie. jak ccesz zrobic rekalmyu to zainwestuj w jakies materialy gratisowe, wqydrukuj ulotki w formie listu i laduj do koperty razem z jakims drobnym, podarunkiem ( jak typu to ogrodnictwo to np wkladaj jedno nasiono sloneczika ozdobnego albo czegos tego typu ;) )

Gość tyfusia
z pewnością zainteresowałaby mnie ta okrągła ulotka - byłabym ciekawa, kto wpadł na taki oryginalny pomysł

Gość filipinka z budziwua
okrągła ulotka - ciekawa ale chyba zwiększy koszty

Ja sie spotkalam i z okraglymi i prostokatnymi i trojkatnymi :D Multum tego codziennie ze skrzynki wyciagam

Gość szczerze, jeśli
coś mnie nie interesuje to choćby i w 3d było to i tak wyrzucam. Zresztą większość ulotek to tylko niepotrzebne papiery w skrzynce.