Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kdjafklsffew

Poleci mi ktoś jakiś dobry horror

Polecane posty

Gość kdjafklsffew

do czytania!

Gość kdjafklsffew
a to na prawdę horror? po zmierzchu mam uraz do pseudo horrorow o wampirach

Gość kdjafklsffew
?

ja Ci moge polecić horrory Grahama Masterona - geniusz! nigdy nie sądziłam, że mozna sie bać czytając książke, a jednak! :) a z filmów... hmmm.... szczerze mówiąc to dawno nie widzialam jakiegos naprawde dobrego i starsznego, bo albo japońskie gowno gdzie pelni wody i czarnych kłaków, albo amerykańskie szmiry gdzie miecho i flaki na wierzchu :P

Gość kdjafklsffew
Masterton przeczytana chyba w wiekszosci a przynajmniej to co udalo mi sie kupic, Harris przeczytany ( i obejrzany) caly ;) niedziel sory jakbys napisal wywiad z wampirem plus kolejne czesci to bym sojarzyla, a tak pod tytulem kroniki jakos ze mi sie kojarzylo ;) A no znam ale fakt nie czytalam, ok dzieki :)

Gość kdjafklsffew
oczywiscie M przeczytanY :D mala literowka

Gość kdjafklsffew
od mastertona chyba zaczynalam swja przygode z horrorami wiele lat temu ;) trzeba przyznac ze kazdy fan gatunku powinien miec go przeczytanego King w wiekszosci tez przecztany, za drogi kurde jest :O

o a ostatnio czytałem Historyka, też całkiem fajna książka... podróże, Dracula, zagadka gdzie jest jego grób... prawdziwa historia Vlada Tepesa przeplata się ze Stokerem i folklorem... może nie zbyt straszne ale bardzo fajne i wciągające :(