Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sidelkaaa jaja

Pytanie do kocietech ktore potrafia usidlic faceta..

Polecane posty

Gość sidelkaaa jaja

Moze i dziecinne mam pytanie ale... tak sie zastanawiam... co dziala na facetow...? Jako ze jestem dosc zamknieta osoba i nie zabardzo lubie okazywac uczucia... czy to moje zdystansowane zachowanie w-c facetow dziala odpychajaco? Czy powinnam jako pierwsza? mowic, ze mi zalezy.... Wlasnie sobie uzmyslowilam, ze nigdy w ten sposob nie dzialalam, hmm i czy dlatego jestem sama? Nie wiem... Czy to kobieta powinna mowic czule i ze jej zalezy? na wstepie znajomosci? kiedy juz sie wie? Zawsze wydawalo mi sie, ze to raczej moze wystraszyc faceta.. ale moze nie?

Gość sidelkaaa jaja
* w tytule mialo byc pytanie do KOBIET - przepraszam za literowke

Gość belerofront..
zdystansowanie i nie mówienie, że ci zalezy jako pierwszej to nie to samo, pierwsze na pewno odpycha facetów, drugie niekoniecznie a przynajmniej nie na początku

Gość sidelkaaa jaja
zdystansowanie odpycha? hmm a to dlaczego? wlasciwie to jakie to jest zdystansowane zachowanie? tzn. czego unikac?

Gość polak potrafi
uśmiechnij się

Gość zdystansowanie jest ok
nie ma co ufac facetom jak tyle dupkow chodzi po tym swiecie, a juz tym bardziej mowic co sie czuje

Gość zdystansowanie jest ok
wiekszosc dzisiejszch facetow to wygodne cioty jak belefront i chca latwych lasek, ktore beda wokol nich skakac poszukaj mezczyzny, a nie zniewiescialego dupka z wybujalym ego;)