Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawaichcacawiedziec

najlepsze sklepy z ubraniami: orsay, carry, c&A

Polecane posty

te wszystki h&m i inne shity są nic niewarte... buble same, szmatki...dajcie przykłady dobrych i w miarę tanich sklepów sieciowych, plis

Gość Wróżbitka
Proponuję allegro

nie, bo wolę przymierzyć i dopiero kupić.

Gość vszaszkacv
a co sądzisz o Teranova? i czemu H&M buble?

chodzi o jakość materiałów. w h&m masz same ścierki, które wyglądają paskudnie. terranova to sklep dla młodych dziewczyn, a mnie interesują poważniejsze stroje. dla mnie liczy się przede wszystkim wysoka jakość materiałów.

Gość porcja wieczornej coopy
sorry ale podalas firmy identyczne jak h&m. proponuje do tych lepszych podac camaieu oraz tally wejl, zalezy jaki produkt, ale generalnie na jakosc tych marek nie narzekam. jesli mierzysz wyzej wsrod sieciowek to idz do mango, reserved, jaqueline riu

nie wydaje mi się, że lepsze. orsay to bardzo porządna marka ravel jest jeszcze spoko rzeczy z hm są paskudne, totalne bezguście, a materiał... szkoda gadać. nie stać mnie na drogie ciuchy, nie zapłacę za bluzkę więcej niż 100 zł.

wiesz co? mam podobne zdanie. czasem w supermarketach wyszukuje fajne ciuchy, i niezle jakosciowo za grosze, w malych sklepach osiedlowych, na bazarkach, w lumpeksach lubie polazic, bo mozna sie ubrac tanio i naprawde mozna znalezc fajne ciuchy. z sieciowek to czasem chodze do camaieu albo tally wejl.

Gość vszaszkacv
jeszcze New yorker - okulary stamtąd trzymały mi sie 3 lata! (a byly modne i kosztowały raptem 20 zł) , tylko też malo dojrzałych strojów może vero moda?

o nie New Yorker to szmatki, poza tym jest drogo. a nie sorry, seria Amisu z New Yorkera jest jeszcze w miare.

Gość te sklepy co podałaś
mają w asortymencie takie same szmaty jak w H&M. Ja osobiście mogę Ci polecić: Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Guess, Mssimo Dutti, Peek&Cloppenburg. Tam są porządne ubrania.

H&M- szmaty, sciery do podlogi, totalne badziewie. Osoby z wypranym gustem i poczuciem smaku sie tam ubieraja :-O Dostalam na prezent sweterek, jedno pranie i do smieci C&A- juz lepiej. Ubrania sa ladne, stosunkowo tanio, o niebo lepsza jakosc niz w H&M Ale teraz i tak kupuje tylko w Tommy Hilfiger,Burberry, Calvin Klein.

Gość morska piana...
orsay ma dobre rzeczy "do pracy", reserved też, właściwie to co mam od nich jest niezniszczalne

Gość felka 7825
jeszcze cameiu, promoda

Gość ramonka kory
ja nawet z hm mam fajne rzeczy ale kieruje się zasadami, nie kupuję ciuchów, które wyglądają już na wieszakach jak szmaty a takich jest tam trochę, mam stamtąd sukienki biurowe, marynarki, spódnice, koszule,trochę ciuchów codziennych z ich marki L.O.G. są naprawdę fajne, uwielbiam sweterki ale nigdy nie kupuję akrylowych szmat, niezaleznie od sklepu, sprawdzanie składu materiału to u mnie norma

Gość majak0227
Ja uwielbiam ubierać się w Mohito :) Polecam

Gość koronkowa robota_***
ja fajne naprwde ciuchy, cenowo podobne do reserved kupuję w pretty girl, sklep jest w niektórych centrach firmowych http://www.sklep.prettygirl.pl/ nie wiem co jest na stronie ale warto wybrać się do sklepu, fajne sukienki, koszule, rzeczy są modne ale nie jak z kosmosu na jeden sezon, tylko bardziej klasyczne z tymi szmatami z hm jest tak, moja siostra wiecznie jest rozczarowana ciuchami stamtąd ale jak ja widzę co ona wybiera to się nie dziwię, jakieś bluzki, swetry, które już na wieszaku nie wygladają ciekawie a po praniu tragedia, ja mam stamtąd dużo ciuchów i naprawdę nic się z nimi nie dzieje, fakt nie kupuję sweterka w cenie 39.90 ale droższe

Gość gość
Espadryle Valentino kupowałam w formie repliki przez stronę www.dobre-repliki.pl i co do jakości to nie mam się do czego przyczepić. To jest kolejny sklep gdzie zamawiałam replikę i pierwszy raz jestem zadowolona z wyglądu, z uszycia, materiału i w ogóle obsługi. Krótki czas oczekiwania, towar dostarczany z Chin, gdzie mieszka kobieta która cały sklep w ogóle prowadzi.