Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moootylkowa

Motylki w brzuchu ;)

Polecane posty

Gość moootylkowa

Otóż tak, mam 20lat a jeszcze nigdy nie byłam zakochana. Nie wiem jak to jest czuć te motylki w brzuchu, gdy jest się zakochanym. Może głupie pytanie zadam - ale jakie uczucie towarzyszy tym 'motylkom'? ;). Ostatnio poznałam pewnego chłopaka i po raz pierwszy w życiu na kimś mi tak zależy. Zawsze gdy jesteśmy blisko lub jak o nim pomyśle napływa do mnie taka fala gorąca, której towarzyszą najczęściej lekkie skurcze brzucha ;) czy to sa te motylki?! Zawsze myślałam, że odczuwa sie je jakoś psychicznie, a nie fizycznie. A mnie po prostu najzwyczajniej w świecie boli brzuch, gdy o Nim np. pomyśle :O przyznam, że troche dziwnie sie z tym czuje.

Gość moootylkowa
uuuup

Gość sajhjadshkja
umrzyj

Gość moootylkowa
Nic mi na temat tasiemca nie wiadomo. ;) no ale może ktoś mi jednak powie jak sie odczuwa takie motylki? ;)

Gość ciapelek
Tak, to są te motylki. Jak sie pomyśli o ukochanej osobie to wszystko się w żołądku przewraca. Stąd taka nazwa-jakby te motylki szalały w Twoim brzuchu. Pa,

Gość ciapelek
Też tak mam bo się zakochałam niedawno-także obie mamy te motyle. Jesteśmy już dwie. Pozdrawiam. Pa.