Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dooookdd9f9gfgf

ranu jakie ona ma ciało ..na plazy sie takich nie spotyka !!czujecie zazdrosc?

Polecane posty

Gość ala9148
No jasne że nie... Bo ona w rzeczywistości jest grubsza a obróbka zdjęć w dzisiejszych czasach jest na wysokim poziomie

Gość malena22233
hahah, stoi w odpowiedniej, wyuczonej pozycji, maskuje brak talii wygięciem w bok i ręką na biodrze, do tego stoi na palcach, przez co ma dłuższe i węższe nogi, ma sztuczne silikony, więc cyckami nie ma się co zachwycać, do tego ciało ma posmarowane oliwką, przez co wydaje się gładkie i bardziej atrakcyjne. Jakby stanęła prosto, a nie w wyuczonej fotogenicznej pozie, to byś się tak nie zachwycał, bo i nie ma czym. Najgorszy mankament jej figury to brak talii moim zdaniem, a to wyraźnie widać na niepozowanych zdjęciach, robionych z tzw. 'z zaskoczenia'. Wiele, wiele kobietek jest piękniejszych od niej. Do tego przez ciągłe rozjaśnianie włosów, Doda łysieje. Czym tu się zachwycać? :D

Zazdrość? Po pierwsze to jej twarz mi się nie podoba (jest za duża), a ciało jak ciało. Ja mam na pewno zgrabniejsze, np. moje nogi przy podobnym wzroście są dłuższe. Brzuch mam może i grubszy, ale za to talia jest 🖐️

Gość malena22233
haha i pudło :P ja przynajmniej wytoczyłam konkretne argumenty, na poparcie mojego zdania, a tobie ich brak, więc strzelasz ślepakami :D szkoda mi Ciebie. Oceniasz w ciemno osobę, której w ogóle nie znasz, to świadczy o dużym ograniczeniu umysłowym. :) Biedaczek.

Gość d8titt
OKROPNY FACET BO TO NIE KOBIETA NA FOCIE.

Gość T565656
to doda