Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ksiezniczka281105

nie moge przestac myslec o bylym...

Polecane posty

Mam chlopaka, ktory kocha i jest dla mnie bardzo dobry, jednak ja nie moge przestac myslec o swoim bylym... Zawsze o nim mysle, jednak jak go zobacze to mi odbija i mam ochote dla niego rzucic wszystko! Chcialabym zeby bylo inaczej poniewaz mam kochajacewgo faceta, ale to jest jak grom z jasnego nieba! teraz znowu sie to stalo i nie wiem co robic:(

Gość kropeczkaaaaa
Zdecyduj sie wreszcie dziewczyno czego ty chcesz?

Gość bxbxbxc
rzuc obecnego i badz z byłym. to najuczciwsza rzecz jaka mozesz zrobic.

Gość kjhnjbnhvj
to przestan o nim myslec, bo wodze ze niedlugo to i twoj kochajacy cie rzuci:o lepiej docen to co masz!

Gość bxbxbxc
i bardzodobrze ze to go skrzywdzi i bedzie o tym wiedział, bo w tej chwili jest tak samo skrzywdzony ale o tym nie wie, zawsze lepiej wiedziec jak bardzo mozna sie pomylic

Gość kjhnjbnhvj
a w sumie wez go ksiezniczko zostaw, bo ty sama nie wiesz czego chcesz :o masakra :o

Gość smutna104
dawno sie rozstaliscie?? ja mam ten sam problem tylko ze nie mam chlopaka bo przez to ze mysle o byłym nie moge byc z nikim innym:(

Gość smutna104
tylko ze ja rozwazam problem odezwania sie do byłego..bo mi go tak brakuje i tez nei wiem co robic??

Ale teraz go tez oszukujesz i to bardziej. Chciałabyś żeby kiedyś jakiś facet był z tobą a kochał i myślał o innej. I był z Tobą tylko dlatego żeby Cię nie skrzywdzić????? Przepraszam ale takie oszukiwanie się że będziesz ztym co Cie lepiej traktuje i jest dla Ciebie dobry na dłuższą metę sensu niema. Wybacz ale prędzej czy później tak to się skończy że jak nie wrócisz do byłego to znajdizesz innego jakiegoś. Wiem co mówie. jak sie jest z swoim mężczyzna a myśli się o innych prędzej czy później tak to się kończy.

Gość mariolka 2333
a podstawowe pytanie czemu sie rozeszlas z bylym ?? on zerwal czy ty? i czy masz jeszcze szanse u niego na powrot?? zeby nie bylo tak ze zostawisz fajnego faceta dla jakiegos debila a urok prysnie kiedy ten "zakazany owoc" stanie sie dostepny:)

Gość smutna104
a co jesli dziewczyna zerwała z chlopakiem a teraz nie moze przestac myslec i chce do niego wrócić i boi sie odwazyc do niego napisac w tej sprawie?pownna ot zrobic??

Gość mariolka 2333
oczywiscie ze powinna napisac jak najszybciej sie da bo im dluzej czeka tym wieksze prawdopodobienwto ze jemu coraz mniej zalezy:)

wiem, ze mam szanse u bylego, on tez o mnie mysli, to juz tak dlugo trwa...wiem ze oszukuje obecnego, ale nie potrafie przestac myslec o tamtym... byly sie do mnie odzywa i wspomnienia wracaja...

Gość mnie kilka razy
"byly sie do mnie odzywa i wspomnienia wracaja..." ja byłych nie mam za bardzo :/ ...w sensie nie wiele pamietam z nimi zwiazanych rzeczy, pare faktów ale to tyle ... ale wiem o co wam chodzi jesli mysle o moim obecnym i wspominam mile chwile z nim spedzone

Gość zakochana w nim po uszy
Autorko - posluchaj rady starszej kolezanki :) Mialam i mam identycznie,wiem,gdzie popelnilam blad. Moj ex byl moja prawdziwa,wielka miloscia z wzajemnoscia,niestety po 2 latach zdradzil mnie,nie wybaczylam-odeszlam. Bol rozsadzal mi serce,on przepraszal,prosil,blagal na kolanach wrecz bym wrocila,niestety nie potrafilam wybaczyc. Poznalam kogos innego,zupelne przeciwienstwo pierwszego,szalenie ulozony,taktowny,zakochany we mnie po uszy,zrobilby dla mnie wszystko i co ? zamiast to doceniac mysli ciagle powracaly o ex,ktory na tle drugiego wypadal slabo,ale serce nie sluga i odezwalo sie.Postanowilam przeczekac,ze moze w koncu mi przejdzie,ze moze przestane kochac,przeciez mam obok siebie osobe,ktora tak bardzo mnie kocha i stwierdzilam,ze za nic na swiecie go nie zranie,nie zrobie mu tego by poczul sie jak ktos niepotrzebny,bo najzwyczajniej w swiecie na to nie zasluguje i jestem mu wdzieczna za to co mi daje i jaki jest, jednak to nie jest wyjscie z sytuacji :(Co z tego,ze jestem z nim by go nie zranic,ze boje sie wyrzutow sumienia,jego ewentualnego bolu jaki bym mu zadala odejsciem,jak i tak bedac z nim i gdziekolwiek mysle o tamtym,to moj ex ma tak naprawde moje serce,dusze,uczucia a z tym jestem tylko cialem choc wygladamy jak szczesliwa,zakochana para :o taka dwulicowosc zwiazku o ktorym ja tylko wiem. Radze Ci nie patrzec na wyrzuty sumienia,ale biec do bylego,bedziesz cierpiec i tak jesli z nim nie bedziesz,rozwalisz aktualny zwiazek,ale zycie to przeciez kwestia wyborow i niestety nie zawsze latwych,milosc jest najwazniejsza,dzis tez to wiem :) 🖐️

dziekuje za szczera odpowiedz, ciesze sie ze nie jestem sama, czasami mysle ze jestem jakas chora majac takie problemy... ale widze,ze nie jestem sama. mam dokladnie tak samo, ale nie stac mnie na takie udawanie, bo tamto uczucie jest silniejsze ode mnie, mimo,ze sie przed nim bronie i chcialabym inaczej... mysle,ze masz racje i potrzebowalam takiej odpowiedzi, dziekuje i pozdrawiam:)

Gość zostanę sama///
gdy płomień w sercu zgaśnie.. gdy smutek wynurzy się z głębi duszy pozwól mi poczuć ostatni raz, to jaka byłam szczęśliwa jak w Twoim to szczęście było pozwól by moje usta zapamiętały Twój dotyk by Twój zapach został jako jedyny w mojej pamięci Twoje ramiona nigdy mnie nie puściły a ciepłe słowa były ostatnimi jakie usłyszę.. poznaliśmy smak swoich łez smak walki by móc zatrzymać choć na chwile czas tą jedną chwile zamknąć w pamięci tęsknię potwornie

Gość zostanę sama///
gdy płomień w sercu zgaśnie.. gdy smutek wynurzy się z głębi duszy pozwól mi poczuć ostatni raz, to jaka byłam szczęśliwa jak w Twoim to szczęście było pozwól by moje usta zapamiętały Twój dotyk by Twój zapach został jako jedyny w mojej pamięci Twoje ramiona nigdy mnie nie puściły a ciepłe słowa były ostatnimi jakie usłyszę.. poznaliśmy smak swoich łez smak walki by móc zatrzymać choć na chwile czas tą jedną chwile zamknąć w pamięci tęsknię potwornie

Gość zostanę sama///

Gość tęsknię i myślę
Ja nadal kocham. Myślę o Nim. Ale czy On o mnie? Nie wiem.

Gość Jeszcze nie wszystko stracone
kochanie:( Bo jestem tu i będę czekała na Ciebie :(

Gość gość
pewnie nie ty jedna, nie możesz przestać myśleć o byłym. Ale na pewno znajdzie się na to jakiś sposób. Mnie na przykład bardzo pomogła książka, jak zapomnieć eksa. świetna, bo to nie jest poradnik, tylko zestaw ćwiczeń, w trakcie których możesz się i pośmiać i popłakać, ale najważniejsze, że na sam koniec jest zdecydowanie lepiej.