Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Diablica

Do tych co wpadli.

Polecane posty

Jak wpadliście? Czy to była Wasz pierwszy raz bez zabezpieczenia, czy jechaliscie tak,z poczuciem że tyle razy się udawało to uda się i tym razem? Nie pojmuje jak można zaliczyć wpadkę i zaciążyć ....

Twój nick jest kwintesencją Twojego intelektu ... To wytłumacz mi jak można być takim debilem żeby nie mieć świadomosci że penis bez gumy może Cię zapłodnić ?

a pomyslałaś ze penis z pęknietą gumą tez zapładnia?:classic_cool: czy to juz wymaga większej analizy myslowej?:P

Ok, dlatego pytam bo jestem ciekwa jak do tego doszło. tylko coś ostatnio dużo tych pęknietych gum na około.... Nie dziwne ?

Gość pannjajanna21
hej ja sie wypowiem bo widze, ze ludzie ktorzy sie tutaj wypowiadaja sa bardzo dziecinni. ja wpadlam. a bylo to tak: uprawialam sex analny z moim misiem, nie zabezpieczalismy sie bo po co skoro przez odbyt zaplodnic sie nie mozna. oj jak bardzo sie mylilam! w trakcie glebszego pchniecia pekl mi hemoroid a wraz z nim odpadlo pol scianki odbytu w taki sposob ze odbyt zlaczyl sie z pochwa. moj chlopak pod wplywem tej eksplozji sam eksplodowal. bylo juz za pozno na jaka kolwiek reakcje. ciaza jak znalazl. ale nie a co sie zalamywac - porod byl latwy (w koncu dziurke mam teraz 2 razy wieksza) do tego mam orgazm analny i pochwowy w jednym. polecam!

czarna wrona albo źle nakłada :classic_cool: dlatego ciągle ci mówię lepiej łykac :classic_cool: :D

Gość Było tak jak napisałaś
Jechalismy tak,z poczuciem że tyle razy się udawało to uda się i tym razem. Aż tu nagle ten głos: Bileciki do kontroli !!! 😭

To teraz pytanie pomocnicze: Jak można uprawiać sex bez zabezpieczenia bez świadomosci że może się to skończyć ciążą? Najczęściej niechcianą. A potem zdziwko? Jak to się mogło stać mamoooooooooooooooooo??????????????????????????????

diablica wtedy z taką swiadomoscią wiekszośc z nas by się wogóle nie narodziła :classic_cool:

Gość Było tak jak napisałaś
Ale Bozia przykazała "idźcie i rozmnażajcie się" a nie "idźcie i planujcie". Kręcisz :-o

diablica Ja jestem dzieckiem planowanym, poczętym jak "Bozia przykazała" dodaj jeszcze ze z probówki a mamusia do śmierci dziewica była :classic_cool:

Gość laura23232
ja sie kocham bez zabezpieczenia z moim chlopakiem od ponad roku i nie wpadlam do tej pory. ale do tego potrzeba doswiadczonego chlopaka niestety. moj chlopak zawsze wyciagnie minute przed orgazmem i konczymy w inny sposob. a co do wydzieliny w trakcie stosunku to szanse sa jak 1 na 1000000 juz wieksze sa podczas normalnego sexu w gumce. pozdrawia

co wy qrwa wiecie o dziewictwie??! mam 58 lat i trzymam dla swojego przyszłego męża, którego mam nadzieję jeszcze poznać przed 60

Niektórzy sobie zabardzo to wzięli do serca. Idźcie i grzmoście się bez zabezpieczeń a może będZie to jedyna okazja żeby zaciągnąć jakiegoś frajera przed ołtarz .80% ślubów to śluby z wpadki. Powód do dumy jak cholera

laura to tylko patrzec jak zostaniesz mamusią :classic_cool: