Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Diablica

Do tych co wpadli.

Polecane posty

Ale jestem śławna, aż mnie podrabia jakiś sflustrowany stary niewyruchany pajac :)

diablica co się tak pieklisz:classic_cool: dzieci nam trzeba :P bo to koniunkturę nakreca :D

Nie no spoko rozumiem, tylko ciąglę nie mogę pojać na co liczą małolaty .... :)

Najpewniej o białej sukni i welonie :) Ale żeby się posuwać aż tak daleko ... :):)

Gość laura23232
zenujaca? mam uczulenie na lateks a hormony to ostatnie co chce teraz przyjmowac. zapytaj swojego ginekologa ze przy sexie przerywanym wpadka jest mozliwa tylko i wylacznie jesli chlopak wyciagnie za pozno albo jesli kochacie sie dwa razy pad rzad i w cewce moczowej zostalo troche spermy. ja nie mam tych problemow bo mam chlopaka ktory sie potrafi kontrolowac

Gość Było tak jak napisałaś
Ano Diablico. Z twoim podejściem przechodzilibyśmy na emeryturę po 85 r. życia :p

S_M podwaruknkiem że masz z czego doliczyć:) Nie sposób naklepać piątkę,a robota na 1/2 :)

Laura ale jesteś jedna na milion. Kłopoty zdrowotne, ok masz alibi,ale cała reszta ......................................

Gość laura23232
a tak na marginesie to oboje dobrze zarabiamy i chcemy dzieci tylko jeszcze nie teraz. ale jesli jakims cudem wpadniemy dziecko bedzie jak najbardziej wyczekiwane i chciane takze o to sie nie martw. pozostawie decyzje w rekach Boga ;)

v34 czarna wrona albo źle nakłada dlatego ciągle ci mówię lepiej łykac :D:D:D a ja ci powtarzam bezpieczniej wypluwać:D:P

S_M a potem d(o)ręczyciel przynosi kasiurkę a MOPS daje becikowe :classic_cool: sama radość

czarna wrona toż to czyste marnotrastwo i zabójstwo 😭

laura23232 a tak na marginesie to oboje dobrze zarabiamy i chcemy dzieci tylko jeszcze nie teraz. ale jesli jakims cudem wpadniemy dziecko bedzie jak najbardziej wyczekiwane i chciane takze o to sie nie martw. pozostawie decyzje w rekach Boga i to się nazywa chrzescijańskie podejscie do sprawy i społeczenstwa :classic_cool:

v34 czarna wrona toż to czyste marnotrastwo i zabójstwo 😭 czy ty wiesz ile oni potrafia tego naprodukowac przez jedna noc:classic_cool:?? to jest nie do opisania:P wiec spokojnie mozna marnotrawic 😴

To kuźwa wychdozi na to że wiekszość zainteresowanych tematem właśnie niańczy dzieci z wpadki :)

diablica mnozymy sie jak króliczki :classic_cool: a potem dostaniemy medale za patriotyzm :classic_cool:

Gość laura23232
v34 - chrzescijanka nie jestem, Bog nie wystepuje tylko w jednej religii.

Gość sfgbhfgd
moja zona (stal sie nia bo zaszłą w ciaze) zaszła biorac tebaltki anty, jazmin czy cos takiego. gin nie wierzył , kumple gadaja ze zlapala mnie na dzieciaka bo mam kase.