Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bomnieniema

Zanim zdradzisz - wiedz to

Polecane posty

Gość matacz...,.,.,.,.,.
kogo to obchodzi co ty czujesz i do kogo ? ale pisz ...jak masz taka potrzebę ? Pewnie jeszcze nalezysz do kobiet ktore sadza ze wszystko im sie nalezy w zyciu i wszystko im wolno i ze " rządy" w małzenstwie są ich, a nie wspólne a kompromis to musi wypłynać zawsze z strony faceta , jesli tak gratuluje , inaczej byc nie moze , bo post napisany by był inaczej - zatem hołk !:)

Gość matacz...,.,.,.,.,.
jestescie jak moja zona i tesciowa , sprawy logiczne dla was są niestety nie logiczne dla wszystkich . I tak jak tesciowa wzieła na wukup mieszkania swojego pieniadze ode mnie , tak aktem notarialnym zapisała je zonie nie zonie i mnie , ale pieniadze wzieła ode mnie i jeszcze beszczelnie uwaza ze jest wszystko w porzo , ot punkt widzenia kobiety , jeden z wielu chorych .

Gość &***755565
haha a nie mówiłam,nawet teściowa zrobiła cię w balona:D

Gość no ładnie napisane
matacz napisałeś, że kochanka jest mloda i ma jeszcze czas by ułożyc sobie życie, że w zasadzie powinna być ci wdzięczna bo mogłaby trafić na łobuza, który by pił i bił ją i gromadkę jej dzieci powiedz jej o tym, jeśli ma choć trochę rozumu nie będzie chciała cię znać, nie jesteś pępkiem świata, nie wokół ciebie on się kręci, a każdy ma prawo do własnych błędów i własnego życia, smutne co piszez, bo choć w pewnych kwestiach mam podobne zdanie, to jednak całościowo nie zgadzam się z tobą

Gość matacz...,.,.,.,.,.
nie kochana - tylko tobie i jej sie tak wydaje bo obie jestescie głupie , bo czynicie głupie załozenia , jak nie znacie sie na pewnych sprawach , a co i jak ja juz tu tłumaczyc nie bedę - napisze tylko tyle , ze to ja jestem na wygranej pozycji , dlaczego i kiedy to mozliwe zapytaj adwokata :)

Gość no ładnie napisane
mogłes nie dawać pieniędzy, ale widzę jednak, że kwestię rozwodu rozważasz

Gość matacz...,.,.,.,.,.
no ładnie napisane jakis post musiał Ci umknąć - inaczej tego posta by nie było .

Gość matacz...,.,.,.,.,.
a dlaczego mialem nie dac , dałem bo mieszkanie i tak bedzie nasze a nie jak tesciowa sobie mysli zony ! rozwód ? po co ? z mej strony mi nie potrzeby , ale jak by tak zona chciała , to prosze bardzo - tyle , ze dzieci okrasc nie dam .

Gość no ładnie napisane
czyli zakładasz, dzieci rozumiem że bedą z tobą w razie ewentualnego rozwodu

Gość matacz...,.,.,.,.,.
asekuruje sie ! zycie mnie tego nauczyło , wprowadzono mnie w bład raz , moze sie to powtórzyć ! a szczescie sprzyja przygotowanym !! Dzieci juz duze , ale nie widze problemu i czuje jakis podstep w tym pytaniu , tak jak by były małe zabieram je bez problemu , jak by mi pozwolono ! a to dlatego , ze mnie stan było i nadal jest na ewentualną nianie , czy nawet guwernantkę , choc te jak na mój gust za duzo kosztują .

matacz a Ty znowu swoje, jak zdarta płyta. Wiesz... jak Ci trzy osoby mówi, ze masz ogon to się obejrzyj- mam nadzieję, że zrozumiesz przesłanie. Poza tym, troche mi przeszkadza to, że robisz błedy ortograficzne . A mieszkanie , jeśłi teściowa je zapisała żonie to i tak bedxzie żony :) nie wchodzi w skład majątku nabytego w czasie małżeństwa. Zarówno w przypadku darowizny jak i spadku.

Gość no ładnie napisane
uważasz, że matka mogłaby skrzywdzić swoje dzieci? nie znam twojej żony ale w moim przekonaniu 90% kobiet bardziej dba i zabiega o finansowy start swoich pociech niż mężczyźni.

Gość no ładnie napisane
a na zakończenie każdy ma prawo do własnych błędów, do życia według własnego scenariusz, należy jednak żyć tak by nie krzywdzić (lub jak najmniej) innych i tego sobie i wam wszystkim życzę

Gość &***755565
mieszkanie jest już zony,i nawet stado adwokatów tego nie zmieni:P dobrze ci tak popaprancu

Gość pomarańczkaa
jak pisałem moje poglady głosze głosno i dbam by zostały zrozumiane i odebrane jako pewnik , a nie ot tak sobie byc moze tylko mówie . Gdybyś pisał w języku polskim to może ktoś by twoje wypociny zrozumiał. Na tym kończę pisanie do ciebie. Dziewczyny matacz vel karooolek zaśmieca swoimi wpisami tematy o podobnej tematyce + erotyczne już od 5,6....lat. Dajcie spokój z odpisywaniem, nie odejdzie i będzie pisał (pisał za dużo powiedziane) w kółko to samo. Pozdrawiam

Gość zapach pomarańczy...
'matacz' Piszesz, że kochasz żonę. Masz kochankę już 10 lat. Kochanka cię kocha, ty kochasz tylko jej ciało. Co powinna zrobić żona, żebyś do niej wrócił? Istnieje jeszcze taka możliwość?

'zawsze szczery' 'matacz' ma problem, ale szczerze pisze o swoim życiu. Nawet larwa chce żyć i trzeba jej zapewnić do tego warunki, aby po przepoczwarzeniu się stała się wspaniałym dorosłym owadem. Kto pyta nie błądzi, każdego warto wysłuchać. Nawet w piśmie jest napisane: Większa radość z jednego nawróconego grzesznika , niż z dziesięciu świętych. Więc po co do mnie te uwagi?

Więc po co do mnie te uwagi? z prostej przyczyny, jestes tu zbyt dlugo, by wierzyc, ze karolek pisze po to by dokonac refleksji nad swoim zyciem szczerze mowiac to nie wierze w polowe tego co tu plodzi ale to inna para kaloszy

'matacz czy karolek' nie ważne, ale facet ma problem. Żyje na dwa fronty, może go ta sytuacja przytłacza, a może sugeruje wszystkim, że to dobre rozwiązanie. Po co o tym pisze? Chwali się wszystkim, że rozwiązał swój problem? Ma kochankę, naiwną dziewczynę, która jest mu wdzięczna, bo pokazał jej, jacy są wspaniali faceci. To jej wybór, ma swój rozum i skoro 'matacz' jej odpowiada, to zasługuje na niego. Po co matacz pisze, że kocha żonę? Kochanka jest nieświadoma?

Gość Loni43
@Matacz to skurwysyn Poczytuję temat i wydaje mi się, że tym razem trafiłaś w punkt.

zapach pomaranczy liczylem, ze nie bede musial kierowac do ciebie ponizszych pytan, ale sie przeliczylem 1. jestes bardzo tepa czy tylko troche? 2. w jakim celu prawiki pisza tutaj to co pisza? 3. w jakim celu ktos o nicku offerma zaklada 100 tematow dziennie?

'zawsze szczery' Nie pisz, że jestem tępą intelektualnie, bo jestem mądrą kobietą i do tego poziomu zbić się nie dam. Chcę zrozumieć postępowanie innych. W realu znam dwóch takich, jak matacz i wiem, że dla nich kobieta jest zdobyczą seksualną. Nie jest ważne , co ona czuje dla siebie, dla nich jest ważne , co czuje dla niego. Jeden nawet mi powiedział, dla niektórych kobiet liczy się tylko kasa, a ja tą kasę mam, skoro ona się na to zgadza. Bez komentarza.

zapach pomaranczy po pierwsze, skoro bez komentarza to w jakim celu komentujesz? po drugie, skoro znasz takie osoby, to po co snujesz swoje hipotezy? po trzecie i najwazniejsze, skoro jak twierdzisz "jestes madra kobieta" to z jakiego powodu lejesz wode na ten mlyn? ktory przeciez znasz po czwarte odpowiedz na pytania 2 i 3 z poprzedniego postu a tekstem o tepocie sie nie przejmuj, grunt, ze znasz swoja wartosc, to sie chwali

Gość uiisy
szukają naiwnych, które polecą na postawę " ale ja jestem biedny...no niech no się któraś wreszcie zlitujeeeee :( "

Prawik, to człowiek, który chce mieć za sobą ten pierwszy raz i chce mieć na ten 1 raz dziewicę. Skoro dziewic zabrakło, bo, mało jest kobiet dziewic, to ich problem. Więc najlepsza baba , to jest własna graba, jest wytłumaczeniem, że prawikami nie są. Ofermy nie znam, więc zakładane na ten temat topiki, świadczą o niedojrzałości do życia danej osoby, lub o podszywach na jego temat. Nick 'oferma', a który z prawdziwych mężczyzn ma takie mniemanie o sobie nazywając się 'ofermą'?

no bez jaj zapachu pomaranczy nie prowokuj mnie znow do niecenzuralnych okreslen nie mowimy tu o "prawdziwych prawikach" tylko o internetowych prowokatorach podobnie nie mowimy o "prawdziwym facecie w ukladzie" tylko o wynaturzonym prowokatorze karolkowym, ktory pieprzy to co pieprzy, z dokladnie tych samych powodow co prawiki i tych samych powodow co "offerma" i taka "madra kobieta", ktora nie jest na tym forum od wczoraj powinna to wiedziec