Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szeheryzada

zrobilam to dla niego

Polecane posty

Gość szeheryzada

kocham go, jestesmy juz ze soba 5 lat, mialam okazje wyjechac i studiowac za granicą, a to zawsze bylo moje marzenie, nie zrobilam tego ze wzgledu na niego, bowiem , ze milosc na odleglosc przez tak dlugi czas jest bardzo zagrozona... uklada sie nam, jestem szczesliwa, lecz nasunelo mi sie pytanie, czy dobrze zrobilam?

Gość na pewno nie
ja bym sie powiesila na twoim miejscu...

Już masz wątpliwości... A z czasem będą się nasilać. Za parę lat, przy pierwszej lepszej kłótni będziesz mu wypominać, że to przez niego zrezygnowałaś z możliwości, których nie wykorzystałaś. Życie.

Wiesz to wszystko zalezy... według mnie dobrze jeśli będziecie razem...ale jeśli (odpukać) coś wam się nie poukłada to pozostaje tylko tłuc głową w ścianę:) że przez niego taką szansę zatraciłaś!... ale mam nadzieję że wszystko będzie dobrze;D i ściana w Twoim domu pozostanie cała:) Pozdrawiam

Gość ekipa z new jersey
świetnie że twój facet z którym może bedziesz a może nie jest ważniejszy niż twoje wykształcenie plany marzenia i ogólnie całe życie tak to dobra decyzja teraz możesz do niego wracac i sie płaszczyc włazic w dupe tylko potem nie pisz i sie nie żal że wszystko dla niego poświęciłaś a on cie kopną w dupe

Gość fgsarthrt
facet zawsze moze odejsc, a wykształcenie ci samo nie przyjdzie