Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocy plissss

odparzylam dupke, pieczen mnie!!!

Polecane posty

Gość pomocy plissss

nie moge chodzic bo mi sie majtki ocieraja, piecze juz nie wytrzymama, pomocy bo oszaleje

Gość pomocy plissss
prosze nie smiejcie sie tylko pomozcie blagam! Najgorsze, ze jestem w pracy i jak musze wstac od biurka i przejsc 5 metrow to zaciskam zeby z bolu, jak nikt nie patrzy to chodze okrakiem, zeby nie ocierac tych miejsc.poszlam do wc i przetarlam te miejsca chusteczkami nawilzajacymi, ale to nic nie pomoglo, wrecz jeszcze bardziej piecze!!!ja zwariuje!!!

Gość pomocy plissss
blagam, jest jakis sposob, zeby troche ulzyc temu, nie wytrzymama!!!

Gość pomocy plissss
jak siedze to normalnie czuje jakby mnie ogniem pieklo, nigdy cos takiego mi sie nie wydarzylo pomoooocy

Gość przemyj krocze zimną
wodą delikatnie osusz i zdejmij majtki

Gość pomocy plissss
ale ja mam spodnie takie bawelniane na sobie, a jak pisalam w pracy jestem nie moge majtek zdjac.

Gość a jakim cudem to zrobiłaś?
Nie myjesz się czy co? Kup w aptece maść Penaten dla niemowląt, umyj tyłek, wysusz i nasmaruj się tym. Do jutra przejdzie. Uważaj, bo maść tłusta jak cholera... A na drugi raz bardziej dbaj o higienę, myj się co najmniej 2 razy dziennie i zmieniaj gacie

Gość w toalecie te gacie
zdejmij, bedzie ci od razu lepiej

Gość a jakim cudem to zrobiłaś?
a może to hemoroidy???

Gość vi-
może jakimś cudem jest mąka w pracy?? posyp sobie mąką. a może to grzybica pachwin? łatwo złapać latem np na basenie

Gość pomocy plissss
Zadne hemoroidy! Poprostu przedwczoraj nocowalam u mojego faceta i zapomnialam wziac gaci na zmiane, wiec wczoraj rano pod prysznicem przeplukalam je w plynie i wilotne zalozylam na dupe, pomyslalam ze lato to szybko wyschna. Dostalam takiego odparzenia dzis rano, piecze mnie doslownie nie moge chodzic, wiem ze jest krem na odparzenia dla dzieci ale jak mam go kupic jestem w pracy! sorry, ze pisze tak chaotycznie ale tak mnie piecze, ze nie moge nawet sie skupic.

Gość zespółempiro
Tępy idioto jak ty się nie myjesz to nie znaczy że wszyscy to brudasy jest gorąco być może jakieś lekkie uczulenie na detergent albo sztuczne włókna w bieliźnie lub ubraniu a maść dla niemowląt powinna pomóc ,możesz jeszcze w domu przemyć rumiankiem,w tym miejscu to radziłbym clotrimazol żeby się grzybica nie wdała pozdrawiam masażysta

Gość pomocy plissss
Zdjelabym gacie ale mam jasne spodnie i boje sie, ze bedzie widac. Kuzwa nie wytrzymam do 16 tak siedziec, chyba mi dupa odpadnie.

Gość talk dla niemowląt
jedyny pomocnik lub mąka kartoflana ale to po pracy niesety teraz chyba nic nie zrobisz

Gość to nie szkodzi że masz
jasne spodnie, gdybyś miała cieliste skromne stringi też by nic nie było widać a męczyć będziesz się mniej

Gość zespółempiro
masz w pracy herbate?