Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madzia22a

odżywka do włosów bez spłukiwania w sprayu !

Polecane posty

którą polecie ja sie zastanawiam miedzy gliss kur a loreal elseve, miala ktoras własnie z tych ? ktora polecacie ?

Gość baśka mi ukradła nicka
Ja w ogóle nie polecam odżywek w sprayu - przynajmniej moje włosy zawsze były potem posklejane i takie lekko mokre.

Gość jflkwm
"Ja w ogóle nie polecam odżywek w sprayu - przynajmniej moje włosy zawsze były potem posklejane i takie lekko mokre." albo nie umiesz używać albo używasz szajsu

Gość a ja uzywam na zmiane
rozowego gliss kura i ekspresowej odzywki garniera, jak dla mnie super :)

A musisz mieć ją w sprayu? W avonie jest bardzo fajne serum do włosów. Można również używać jedwabiu w płynie (mam przetłuszczające się włosy, ale używam jedną kroplę jedwabiu z Marion i jest ok - działa lepiej niż odżywki).

Gość ffffff
to zależy jaki efekt chcesz uzyskać po zastosowaniu tej odżywki, inna jest do włosów suchych, a inna aby dodać włosom objętości

Stosowałam Gliss Kur (żółtą).Początkowo było ok, ale z czasem włosy zaczynały się elektryzować i straciły sprężystość.Ja nie polecam.Ale tobie może pasować.

Gość zgaga20
ja uzywam Gliss Kur pomaranczowy w sprayu. po farbowaniu mialam strasznie zniszczone wlosy i strasznie mi wypadaly przy czesaniu i myciu. teraz o wiele mniej, powiedzmy tak samo jak przed farbowaniem bez stosowania odzywek

GLISS KUR w czarnym kolorze do bardzo zniszczonych włosów-jak dla mnie ta i żadna inna,rewelacja. widać różnicę po pierwszym zastosowaniu-kilku psiknięciach. zadna nie jest tak dobra jak ta a wierzcie-probowalam juz wiele;)

Ja bym polecała zupełnie inną...po tych miałam takie lepkie włosy nie miłe w dotyku....a później kupiłam sobie odżywkę tańszą ale o wiele bardziej skuteczną..... z firmy MARION..... taka rózowa też w sprayu z jedwabiem jest... niepamietam dokładnie nazwy. cena to ok 7-8 zł... naprawde warto. Nie zawsze droższe znaczy lepsze:)

Marion ma generalnie dobre produkty do włosów - miałam okazję wypróbować szampony koloryzujące i wspomniany jedwab (buteleczka z pompką kosztuje k.7zł, a wystarczy kropla ew.dwie, więc jest wydajny - szczerze polecam).Ta odżywka z jedwabiem też podobno super - używa jej koleżanka.

chodzi mi o zaoszczędzenie czasu ;d tylko nie wiem teraz ktora ;d jedwabiu uzywam z biosilka :) dzis nawet widzialam w rossmanie w sprayu odzywke z biosilka i tez sie nad nia zastanawialam bo z jedwabiu jestem zadowolona:) a żadna nie miala tej elseve z loreala ;>:d

dzieki dziewczyny za wszystkie komentarze :) jeszcze nie wiem która kupie ;d ale musze chyba wszystkie wyprobowac :D miłego dnia :)

Gość Agnieszka Z
Nie tyle co w sprayu a w piance - MUSE :)

Gość gośćlolka45
Od siebie polecam odżywkę Cicatrifios z inoaru- jest co prawda w formie balsamu, ale nie trzeba jej spłukiwać. Dla mnie to idealne rozwiązanie, bo z rana nie mam za dużo czasu na pielęgnację włosów. Jeśli chodzi o działanie to wzmocniła mi włoski po sezonie jesień-zima i intensywnie nawilżyła.