Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ancymonka21

princessa :)

Polecane posty

Dziewczyny podobaja Wam sie suknie slubne typu princessa? Jesli ktoras taka bedzie miala to moze pokazecie swoje suknie? Sama chce taka miec i szukam dla siebie sukienki :)

Mi sie raczej ten krój nie podoba, bo wydają mi się strasznie wielkie, takie wąski w talii i bardzo szerokie w dól... ale niektóre nie mają takiego efektu i wtedy wyglada to naprawde fajnie :)

Gość Przymierzałam w salonie
do tych sukien trzeba mieć idealną figurę

Gość Przymierzałam w salonie
ja też jestem szczupła ale mam lekko wystający brzuszek (dodam że nie jestem w ciąży), dlatego taka suknia odpada. Jeżeli masz idealnie płaski brzuch to ciesz się

mam plaski brzuszek :) gdyby ktoras miala moze do sprzedania suknie tego typu bardzo prosze o linka ze zdj :)

Gość 85tka
A mnie pani przy zdejmowaniu miary powiedziala że suknia typu księżniczka jest dla dziewczyn które mają np grube uda bo wtedy są zatuszowane, a jezeli chodzi o brzuch to tak naprawdę od tego jest gorset żeby zatuszować... To tak moim skromnym zdaniem

Gość lola_
a ja Wam powiem mam figurkę taka normalną no troszkę na brzuszku troszkę na tyłku ale ogólnie waże ok 60 kg przy wzroście 165 cm. i właśnie ta suknia nadała mi całej figurki gorset mega ściągnięty zrobił fajna talie. najlepiej jak byś poszła do salonu przymierzy z każdego fasonu po jednej. będziesz wtedy juz wiedzieć w której Ci dobrze i jakiej możesz szukać.

Gość tojuzsiestalo
mi tez sie taka marzyła,mam 170 cm wzrostu 50 kg,przymierzalam,no niby lezala dobrze ale zdecydowalam sie na suknie slubna typu literka A

Gość barbaeara
moja suknia w kształcie litery B i wyglądałam cudownie

Gość jaonajaonajaona
podaj meila to wysle Ci fotki, mam do sprzedania w stanie idealnym z tego roku ;)

Gość buraczany słodzik
SZCZUPŁA TALIA TO NIE WSZYSTKO DO TAKICH SUKIEN TRZEBA BYĆ WYSOKIM WTEDY ŁADNIE WIDAĆ CAŁY DOL, SUKNIA MA ZA ZADANIE WYDŁUŻYĆ I UKRYĆ NIEDOSKONAŁOŚCI, POKAZAĆ WALORY UKRYĆ MANKAMENTY SYLWETKI