Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Każdyinny

Czy mogę się tak ubrać? Praca.

Polecane posty

Gość Każdyinny

Jutro mam rozmowę o prace jako kelnerka w kawiarni, jak myślicie jaki strój będzie odpowiedni? Wydaję mi się ,że strój klasyczny typu czarna spódnica biała bluzka wyda się zbyt groteskowy, w końcu to nie żadne biuro. Mogę założyć zwykłe czarne spodnie + koszula błękitna z rękawem 3/4? Do tego załóżmy balerinki . ( Czy mogłyby być eleganckie sandały na płaskim obcasie?) Mam długie włosy, czy mogą czyć rozpuszczone czy lepiej upiąć? Z doświadczenia wiem, że zbyt elegancki wygląd źle służy. Raz poszłam na rozmowę o pracę w restauracji w szpilkach, jeansach rurkach i koszuli , okularach przeciwsłonecznych , wysoko upiętym kitku to właścicielka patrzyła na mnie jakby z choinki się urwała , zapewne zastanawiała się co ja szukam w tej pracy i że się nie nadaje bo jestem paniusia. Jestem wysoka, szczupła i ładna - niestety pracodawcy wolą szare myszki i kierują się stereotypami, dlatego postanowiłam ,że mój następny strój będzie skromny. Nawet ojciec mi powiedział ,że najlepiej jakbym przyszła umazana w sadzy i z chustką na głowie , bo baby są zawistne i jak widzą ładniejszą od siebie i lepiej ubraną to od razu rezygnują. Co myślicie?

Gość jajko niespodzianka
Wydaje się ,że może być koszula i czarne spodnie, ja byłam w jeansach i białej koszuli i było dobrze..

Gość 44554455698
jak na kelnerkę to na pewno nie na obcasach, zdecydowanie baleriny, spodnie, bluzka jasna i włosy spięte.