Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość włochaty jarek

laseczki powiedzcie mi czy facet powinien się golić pod pachami?

Polecane posty

Gość włochaty jarek

moja luba namawia mnie żebym ogolił sobie pachy. Że fajnie świeżo i w ogóle estetycznie. Ja nigdy pach nie goliłem i myślę sobie czy to nie jest jakieś takie dziwne? niemęskie? jak wygląda facet z wygolonymi pachami?

Gość erwwerew
to zależy od faceta, jeśli twoją pachę porasta bardzo bujne owłosienie to ogol, jeśli masz kilka włosów na krzyż to zostaw.... proste :D

Gość dsfdfvvvv
no raczej ze tak owlosione pachy sa oblesne!!

Gość miau miau miu miu
moj maz goli i dla mnie to normalne

Gość facet golący pachy
chociaż nie klepie z pod skrzydła ;) 🖐️

Gość 3634642342
weź pod uwagę, że w okresie wakacyjnym większość osób nie ma tu więcej niż 16 lat :D🖐️ lepiej spytaj na innym forum bo zrobią tu z ciebie metrociote albo pedała :D

Gość sexiflexiiiiiiiiii
dokładnie, dzieci teraz chca się wygolić wszędzie dojrzali i świadomi siebie osobnicy chcą byc mesny i wygladac męsko, mówię o mężczyznach minimum 28 lat

Mój też goli :) ZAczął jak go zastraszyszał że jeśli on nie pozbędzie się tych krzaków z pach to ja zapuszczę busz w majtkach - poskutkowało błyskawicznie :) Tak powinieneś się ogolić

Gość asfghgf
juz nie wiem co sie dzieje z ludzmi, pewnie, golcie sie faceci wszedzie, malujcie itd., prawdziwych mezczyzn juz nie ma:(

Gość asfghgf
marianka a Ty co? dla faceta sie TAM golisz?? :O Chryyyste. Jak masz mu łaske robic to sobie raczej daruj, a z niego nie rob cioty

Gość po indiańsku
Ja to robię dla higieny. Pracuję ciężko fizycznie i dużo się pocę, osadzone sole ze mnie na ubrani u roboczym to norma. Jak zostawię włosy pod pachami to w ciągu kilku dni mam na nich kultury bakteri widoczne gołym okiem (włosy są nimi obrośnięte) mimo częstego dokładnego mycia. A to duże zagrożenie zakażeniem czy nawet sepsą w przypadku drobnych skaleczeń i kontaktu z krwią, które są dla mnie w pracy codziennością. Więc golę, po indiańsku.

Gość bogaty mennnn
owłosienie ma zadanie ochronne a nie powoduje sepsy kretynie