Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ONA 23!

Problem z erekcja...

Polecane posty

Gość ONA 23!

Hej Wszystkim pisze poniewaz nie wiem co mam myslec o tym co Mi sie przytrafiło.... Mój Facet podczas sexu nie ma wytrysku.... Penis jest cały czas twardy i wzwodzie ale nie ma konca.... co jest tego powodem???????????? jestem z nim od niedawna wiec zapytalam czy mial cos takiego wczesniej ze nie umial dosc mimo tego ze jesto penis byl w zwodzie itp.... powiedzial ze tak ale tylko dwa razy..... Prosze od odpowiedzi, i w jaki sposob moge mu pomoc???? :( :( :( Pozdrawiam Serdecznie!

nie dotarlo do mnie ...... dlaczego kobieta martwi sie brakiem wytrysku ? licza na darmowa maseczke ?

Gość ONA 23!
ok... Wiec napisze tak... erekcja bez ejakulacji.... Martwie sie tym bo chce by moj facet tez czul sie "dobrze" // Wiec co jest tego powodem ????????

Gość Astoria1985r
A skąd my mamy wiedzieć? Idźcie do urologa to się dowiecie.

ooo jaka troskliwa lala...... moze go nie kecisz az tak zeby strzelil ? :o

Pił alkohol przed seksem? Czasami po pary piwach facetom ciężej skończyć ;) Może się tak dziać też jeśli brał np. relanium. Może się też tak dziać, jeśli przedłużacie stosunek. Może być to też zmęczenie lub choroba, lub zbyt duża ilość masturbacji - wtedy Twoje wnętrze może wydawać mu się zbyt luźne (jakkolwiek to brzmi). Jest pełno powodów np. nerwica, cukrzyca. Powinniście skontaktować się nie tylko z urologiem ale także z psychologiem. Pozdrawiam ;)

"ONA 23! ok... Wiec napisze tak... erekcja bez ejakulacji.... Martwie sie tym bo chce by moj facet tez czul sie "dobrze" // Wiec co jest tego powodem ????????" powodów moze byc milion dwieście... jak sie to jeszcze kilka razy powtorzy niech idzie do lekarza i juz

moze to po prostu dlugodystansowiec i potrzebuje duzo wiecej,jestes z nim od niedawna wiec na wszystko przyjdzie czas ,pewnie i na to ,ze wezmie Twoja raczke i pokaze Ci gdzie masz nacisnac"guziczek" by wszytko skonczylo sie tak jak chcesz:):):)

Gość gość
Dnia 23.08.2011 o 21:10, Gość ONA 23! napisał:

Hej Wszystkim pisze poniewaz nie wiem co mam myslec o tym co Mi sie przytrafiło.... Mój Facet podczas sexu nie ma wytrysku.... Penis jest cały czas twardy i wzwodzie ale nie ma konca.... co jest tego powodem???????????? jestem z nim od niedawna wiec zapytalam czy mial cos takiego wczesniej ze nie umial dosc mimo tego ze jesto penis byl w zwodzie itp.... powiedzial ze tak ale tylko dwa razy..... Prosze od odpowiedzi, i w jaki sposob moge mu pomoc???? :( :( :( Pozdrawiam Serdecznie!

Moze dziurka mu się zapchała, przedmuchaj mu ją!